”Apple nopeuttaa palkkaamista Intiassa”, sanovat valtion lähteet; iPhone-valmistaja saattaa työllistää 5 000 henkilöä kolmessa vuodessa

Applen odotetaan intialaisten myyjiensä kautta työllistävän yli 500 000 henkilöä seuraavan kolmen vuoden aikana, PTI raportoi viitaten hallituksen lähteisiin.

Tällä hetkellä Applen myyjät ja toimittajat tarjoavat työpaikkoja 150 000 ihmiselle, ja Tata Electronics on pääasiallinen avustaja.

Vanhempi hallituksen virkamies paljasti: ”Apple nopeuttaa rekrytointia Intiassa. Varovaisen arvion mukaan se työllistää viisi 000 000 ihmistä seuraavan kolmen vuoden aikana myyjiensä ja komponenttitoimittajiensa kautta.

Kun Applea pyydettiin kommentoimaan, se kieltäytyi vastaamasta ennusteeseen, raportoi PTI.

Apple aikoo laajentaa merkittävästi tuotantoaan Intiassa ja tavoitteena on viisinkertaistaa tuotantonsa noin 40 miljardiin dollariin seuraavan 4-5 vuoden aikana.

Vuonna 2023 Apple oli ensimmäistä kertaa Intian markkinoiden kärjessä liikevaihdolla mitattuna, kuten Counterpoint Research raportoi. Samsung sen sijaan johti volyymimyynnissä.

Counterpoint Researchin tuore raportti osoittaa, että Apple saavutti yli 10 miljoonan yksikön toimitukset, mikä varmisti liikevaihdon kärkipaikan ensimmäistä kertaa kalenterivuoteen.

Applen iPhone-vienti Intiasta kasvoi huomattavasti ja oli 12,1 miljardia dollaria vuosina 2023–2024, kun se oli 6,27 miljardia dollaria vuosina 2022–2023, mikä merkitsee lähes 100 prosentin kasvua, kuten Trade Vision raportoi.

PTI:n tuloilla.

Samankaltaiset artikkelit