Edelweiss MF:n moniyhtiörahasto kerää NFO-kaudella 1 000 cr yli 65 000 hakemuksella

Edelweiss Mutual Fund, new fund offering, Edelweiss Multi Cap Fund, large cap, mid cap, small cap stocks, mutual fund latest news,

Edelweiss Mutual Fund kertoi torstaina, että se on mobilisoinut yli 1 000 miljoonaa rupiaa moniyhtiörahastonsa uuden rahastotarjouksen (NFO) aikana. Edelweiss Multi Cap -rahasto on kirjannut rahastotalon kaikkien aikojen korkeimman keräyksen osake-NFO:ssa yli 65 000 hakemuksella.

NFO oli avoinna 4.-18. lokakuuta ja avataan uudelleen merkityksi 30. lokakuuta alkaen, rahastotalo sanoi lausunnossaan. Edelweiss Multi Cap -rahaston päätavoite on saada aikaan pääoman arvonnousua pitkällä aikavälillä sijoittamalla hajautettuun osakesalkkuun ja osakesidonnaisiin instrumentteihin suurten, keskisuurten ja pienten yhtiöiden osakkeisiin.

”Tämä vastaus Edelweiss Multi Cap Fund NFO:lle osoittaa yli 65 000 sijoittajan ja yli 3 000 Pan-Intian jakelukumppanin uskon, mikä oli ratkaisevassa roolissa rahaston poikkeuksellisen aktivoinnin edistämisessä”, Edelweiss Mutual Fundin myyntijohtaja Deepak Jain sanoi.

Edelweiss on yksi johtavista omaisuudenhoitoyhtiöistä (AMC), joka tarjoaa sijoitusratkaisuja osakkeisiin, hybrideihin, korkotuloihin ja vaihtoehtoihin maassa.

Samankaltaiset artikkelit