Hallitus käynnistää GST-palkitsemisjärjestelmän 6 osavaltiossa, UTs; Rs 30 crore corpus palkintorahoja

GST reward scheme, gst corpus, gst prize money, Mera Bill Mera Adhikar scheme, gst lucky draw,

GST onnenarvonnan ”Mera Bill Mera Adhikar” -järjestelmä käynnistettiin kuudessa osavaltiossa ja unionin alueella perjantaina, ja keskus ja osavaltiot ovat varaanneet 30 miljoonan Rs:n korpuksen tätä verotusta varten palkkiojärjestelmää varten. Haryanan varapääministeri Dushyant Chautala sanoi, että järjestelmän mobiilisovelluksen on ladannut tähän mennessä yli 50 000 ihmistä.

Verosihteeri Sanjay Malhotra sanoi, että ”Mera Bill Mera Adhikar” GST onnekasarvonta käynnistetään pilottiperiaatteella kuudessa osavaltiossa ja palkintorahat jaetaan yhtä paljon sekä keskus että osavaltiot.

”GST on hyödyttänyt kansalaisia, asiakkaita ja hallituksia. Tulot kasvavat joka kuukausi, ja keskus ja osavaltiot ovat kokoontuneet varmistaakseen, että verokannat laskevat GST:n alaisuudessa, Malhotra sanoi.

Verrattuna 15 prosentin tuloneutraaliin hintaan, joka oli suunniteltu ennen GST:n julkaisua, keskimääräinen GST-hinta on nykyään 12 prosenttia, hän sanoi. Tämän verotuksen keskimääräinen GST-keräys joka kuukausi on ollut 1,60 lakh crorea.

Hallitus käynnisti perjantaina Mera Bill Mera Adhikar -ohjelman pilottipohjalta 1. syyskuuta Assamissa, Gujaratissa ja Haryanassa sekä Puducherryn, Dadra Nagar Havelin ja Daman & Diun yliopistoissa.

Joka kuukausi arvotaan 810 onnenarvontaa. Joka neljännes arvotaan 2 puskurin onnenarvontaa. Kuukausittaiset arvonnat sisältävät 800 onnellista arvontaa GST-laskuista, joiden palkinnon arvo on 10 000 Rs, ja 10 arvontaa, joista kukin on 10 000 Rs.

Joka vuosineljännes puskurin veto olisi Rs 1 crore kukin. ”Ihmisten pitäisi tietää, että GST-lasku on heidän oikeutensa, sitä vaaditaan myynnin jälkeisessä palvelussa ja jotta ihmiset tietävät, että olemme käynnistäneet tämän järjestelmän”, Malhotra sanoi.

Samankaltaiset artikkelit