Federal Bank toimittaa suunnitelman yhteisbrändätyistä korteista RBI:lle lähipäivinä – Banking & Finance News

Federal Bank

Federal Bank aikoo toimittaa suunnitelmansa Intian keskuspankille (RBI) lähipäivinä ja selostaa yksityiskohtaisesti pankin korjaavat toimet, joita pankki on toteuttanut vastatakseen pankkialan sääntelyviranomaisen esittämiin huolenaiheisiin sen yhteisbrändätyistä korteista. Federal Bankin johtajan Shalini Warrierin mukaan yksityinen lainanantaja ei odota RBI:n toiminnan merkittävää vaikutusta sen palkkiotuotoihin, koska RBI on antanut määräyksen antaa uusia yhteisbrändättyjä kortteja.

”Olemme parhaillaan käsittelemässä yksityiskohtia siitä, mitä RBI on pyytänyt meitä tarkastelemaan”, Warrier kertoi analyytikoille tulospuhelussa. ”Olemme työstäneet läpi suurimman osan yksityiskohdista, jotka tarvitsevat tehdä. Lähipäivinä palaamme RBI:hen ja esittelemme suunnitelmamme, jossa kerrotaan, missä korjaukset on tehty”, hän lisäsi.

Viime kuussa RBI oli pyytänyt Federal Bankia ja South Indian Bankia lopettamaan uusien yhteisbrändättyjen luottokorttien myöntämisen sääntelyn puutteiden vuoksi. Federal Bankilla on kolme yhteisbrändättyä luottokorttia – Federal Onecard, Federal Scapia ja Federal FI.

”Emme odota liiallista vaikutusta taseeseen tai palkkiotuotoihin. Palaamme RBI:hen, ja jos kaikki menee hyvin, olen varma, että he siunaavat jatkamisemme hyvin pian”, hän lisäsi.

Federal Bankin luottokorttien kautta suoritetut bruttoennakot kasvoivat 3 060 miljoonaan rupiaan maaliskuun neljänneksen lopussa, mikä merkitsee 106 prosentin vuosikasvua.

Korjaustoimenpide ei tarkoita, että pankki lopettaisi yhteistyön korttikumppanien kanssa.

”En usko, että sääntelyviranomainen haluaa meidän lopettavan kumppanuuksia tai me katsomme siihen suuntaan”, sanoi Shyam Srinivasan Federal Bankin toimitusjohtaja.

Hänen seuraajastaan ​​puhuessaan hän sanoi, että pankki on edistynyt prosessissa lähettääkseen keskuspankille ehdokasluettelon, joka sisältää ulkoisten ja sisäisten ehdokkaiden nimet. Pankki lähettää ehdokkaiden nimet RBI:lle viikkojen kuluessa, hän lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit