Religare Finvest selvitti kaikki ulkoiset velat – Pankki- ja rahoitusuutiset

religare

Religare Finvest Ltd (RFL), joka on Religare Enterprisesin (REL) kokonaan omistama tytäryhtiö, on maksanut takaisin kaikki 9 000 miljoonan ruplan ulkoiset velkansa tietyn ajan kuluessa.

Takaisinmaksun jälkeen yritys on selvittänyt kaikki velkansa ulkopuolisten lainanantajien kanssa ja ratkaissut kaikki perintöongelmat. Tämä on myös johtanut RFL:n oletustilan poistamiseen, se sanoi lausunnossaan ja lisäsi, että se on nyt valmis uuteen lainaustoimintaan.

RFL on valmis jatkamaan toimintaansa. Tämä edellyttää kuitenkin RBI:n asettaman korjaavan toimintasuunnitelman (CAP) poistamista.

Koko velan takaisinmaksu tuli REL:n perinnöistä ja tuesta. Kertaluonteisen sovinnon (OTS) kautta RFL oli suorittanut 2 178 miljoonan ruplan velan takaisinmaksun 16 ulkoiselle lainanantajalle 8. maaliskuuta 2023 etuajassa.

Tämä velkapäätös on huipentuma johdon pyrkimyksille käsitellä perinnöllisiä ongelmia, jotka johtuvat entisten promoottorien ”väärinkäytöksestä ja varojen poistamisesta” REL:ltä, se sanoi.

RFL oli OTS:n mukaan saatujen sanktiokirjeiden ehtojen mukaisesti allekirjoittanut sovintosopimuksen 16 lainanantajan kanssa joulukuussa 2022 täydellisestä ja lopullisesta selvityksestä.

Maaliskuussa 2023 suoritetun loppumaksun jälkeen yritys ei saanut lainanantajalta maksutodistuksia. Yritys on parhaillaan poistamassa CAP:tä, jonka RBI määräsi RFL:lle tammikuussa 2018.

Samankaltaiset artikkelit