Electronica Finance kerää 400 miljoonaa rupiaa Avishkarilta, LeapFrogilta – Industry News

Electronica Finance

Electronica Finance on kerännyt 400 miljoonaa rupiaa LeapFrog Investmentsin johtamassa ja Aavishkaar Capitalin tukemassa B-sarjan rahoituksessa.

Rahoituksen avulla Electronica Finance voi laajentaa MSME-luottoja, kattojen aurinkorahoitusta ja mikrolainaa vastaan ​​kiinteistöjä (LAP) -yrityksiä. Pääkonttori sijaitsee Punessa, Electronicassa, ja se toimii 15 osavaltiossa 215 sivuliikkeen kautta.

Electronica Finance on yksi Intian suurimmista lainanantajista MSME-yrityksille (mikro-, pienet ja keskisuuret yritykset). Yhtiö on kasvattanut hallinnoitavia varojaan 3-kertaiseksi viimeisen viiden vuoden aikana, ja sen ennustetaan kasvavan 35 prosentin vuosikasvulla seuraavien kolmen vuoden aikana.

Shilpa Pophale, Electronica Financen toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja, sanoi, että jolla on vahva kokemus ja syvä asiantuntemus tällä segmentillä, tämä EFL-yhdistys kahden johtavan yhteiskunnallisen vaikutuksen sijoittajan kanssa antaisi heille mahdollisuuden tukea pienyrityksiä menestymään ja toimittamaan kestävää, matalaa hiilen kasvua.

EFL sanoi, että rahastot vahvistavat yhtiön tasetta, laajentavat nopeasti liiketoimintaa ja lisäävät MSME-rahoitusta valmistussegmentissä Intiassa Intian puolikaupunki- ja maaseutualueilla kestävän taloudellisen osallisuuden takaamiseksi.

LeapFrog Investments on voittoa tavoitteleva yritys, ja Aavishkaar Capital on yksi Intian johtavista vaikutussijoittajista. Encourage Capital, yhdysvaltalainen vaikutusomaisuudenhoitaja, oli ensimmäinen institutionaalinen pääomasijoittaja EFL:ssä.

Stewart Langdon, kumppani, LeapFrog Investments, sanoi, että Electronica Finance muutti Intian MSME-sektoria kestävien rahoitusratkaisujensa avulla. ”Heidän rahoituksella on elintärkeä rooli taloudellisen osallisuuden ja ilmastonsietokyvyn kannalta pienyritysten omistajille, jotka ovat jo pitkään jääneet pankkien huomiotta”, Langdon sanoi.

Näiden lainojen edut ulottuvat pienyrityksen omistajaa pidemmälle, katalysoivat työpaikkojen luomista ja tukevat kotitalouksia ja yhteisöjä, hän lisäsi.

Anurag Agrawal, kumppani, Aavishkaar Capital, sanoi, että he tekevät yhteistyötä Electronicin kanssa seuraavaa kasvuvaihettaan varten. Aavishkaar Capitalin India Fund VI kanavoi pääomaa joustaville yrityksille, jotka ratkaisevat suuria ongelmia, ja EFL:n monipuolinen salkku MSME-, ilmasto- ja maaseudun rahoituksella toi merkittävän mahdollisuuden tukea osallistavaa kehitystä, Agrawal sanoi.

EFL on rahoittanut 75 000 konetta, mikä on auttanut asiakkaita siirtymään vähemmän energiaintensiiviseen tuotantoon. Heidän katolla olevat aurinkoluottomarkkinat ovat rahoittaneet pk-yrityksiä siirtymään katolla sijaitseviin aurinkosähköjärjestelmiin ja säästämään energiakustannuksia ja yli 50 000 tonnia hiilidioksidipäästöjä viimeisen kolmen vuoden aikana.

Samankaltaiset artikkelit