Triveni Turbine antaa SEO-tehtävät AdLiftille – Brand Wagon News

It was demerged from its parent company, Triveni Engineering and Industries Limited (TEIL), in 2010

Triveni Turbine Limited (TTL), yritys, jonka ydinosaamista on teollisissa lämpö- ja sähköratkaisuissa sekä hajautetuissa höyrypohjaisissa uusiutuvassa energiassa 100 MW:n turbiineissa, siirsi hakukoneoptimointivastuunsa digitaalisen markkinointitoimiston AdLiftille.

Triveni Turbines on yksi suurimmista teollisuushöyryturbiinien valmistajista (kapasiteetilla mitattuna) sekä Intiassa että ulkomailla. Triveni Turbines on asentanut yli 6 000 höyryturbiinia yli 20 teollisuudelle ja toimii yli 80 maassa maailmanlaajuisesti, ja sen globaali jalanjälki kasvaa jatkuvasti. Se erotettiin emoyhtiöstään Triveni Engineering and Industries Limitedistä (TEIL) vuonna 2010.

”Olemme iloisia saadessamme olla yhteydessä Triveni Turbinesiin, alan johtavaan yritykseen, joka on innovoinut vuodesta 1968! Olemme ylpeitä voidessamme omaksua heidän SEO-mandaattinsa, ruokkia yrityksen legendaarista läsnäoloa ja tehostaa heidän orgaanista kasvuaan kampanjoilla, jotka tuottavat konversioita”, sanoi Prashant Puri, AdLiftin toinen perustaja ja toimitusjohtaja.

Tämän yhdistyksen myötä AdLift on vastuussa Triveni Turbine Limitedin orgaanisen kattavuuden parantamisesta laajemmilla kohdemarkkinoillaan, mukaan lukien sen kotimainen ja kansainvälinen yleisö. Virasto hyödyntää SEO-asiantuntijoiden ymmärrystä hakukonealgoritmeista ja tietämystä trendeistä sekä teknologiasta kehittääkseen tuotemerkin tulossuuntautuneita strategioita.

”Triveni Turbine Limited on kasvanut tasaisesti globaaleilla markkinoilla. Etsimme kumppania, joka voisi työskennellä yritykselle orgaanisen hakumarkkinoinnin parissa ja parantaa käyttäjäkokemustamme. Olemme iloisia saadessamme tehdä yhteistyötä AdLiftin kanssa strategisen SEO-kumppanuutemme kautta ja olemme optimistisia näkevämme eksponentiaalisen kasvun seuraavien kuukausien aikana”, Triveni Turbinesin toimitusjohtaja S. Narayana Prasad sanoi.

Samankaltaiset artikkelit