Tradebull Securities sanoo, että kulta on edelleen positiivisella alueella; Selvitä katsottavat keskeiset tasot – CaFE Invest News

Key levels to watch on Gold

Kirjailija: Bhavik Patel

Federal Reserve piti korot ennallaan keskiviikkona samalla kun se omaksui röyhkeämmän kannan ja myönsi, että ponnistelut inflaation hillitsemiseksi ovat epäonnistuneet, mikä lähetti kullan hinnan nousukierteeseen.

Keskuspankin ilmoitus siitä, että lisäkoronnostot ovat epätodennäköisiä lähitulevaisuudessa, auttoi jalometallia, jota pidetään usein suojana inflaatiota vastaan. ”Näyttää epätodennäköiseltä, että seuraava ohjauskoron siirto olisi nousu”, totesi Federal Reserve:n puheenjohtaja Jerome Powell tiedotustilaisuudessaan FOMC:n kokouksen jälkeen.

Tämä kommentti oli päinvastoin kuin Fedin aikaisempi, aggressiivisempi retoriikka, joka keskittyi jatkuvan koronnousun välttämättömyyteen hillitäkseen sitkeän korkeaa inflaatiota. Markkinaosapuolet pitivät FOMC:n lausuntoa ja Powellin kommentteja hulluna käänteenä, koska he olivat odottaneet Fedin haukkaampaa asennetta.

Kullan hinta nousi huomattavasti, kun keskuspankki tunnusti pysähtyneen kehityksen ja haluttomuuden sitoutua lisää tiukennuksiin, vaikka pankki jätti avoimeksi mahdollisuuden lisäkoronnostuksiin, jos inflaatio ei laantuisi.

Kullan ja hopean kohdalla oli kyse siitä, ettei huonoja uutisia ole, mikä on hyvä uutinen, minkä vuoksi oli jonkin verran helpotusrallia, mutta jos kulta jatkuu, ralli luottaa nyt perjantaina oleviin Non-Farmin palkkatietoihin. Kaikki heikot tiedot saattavat nostaa kultaa entisestään, kun taas odotettua vahvemmat tiedot voivat jälleen saada kullan luopumaan voitoista.

Päiväkaavion MCX:n kulta on edelleen positiivisella alueella, kun momenttioskillaattori RSI_14 on yli 50, mikä viittaa nousuun. 70380 on varottava taso, sillä se on 30. huhtikuuta muodostetun ”Bearish belt hold” kynttilänjalkakuvion alhainen taso, ja trendin kääntymistä odotetaan tämän tason alapuolella.

Jatkomyynti ei toteutunut, koska ”Bearish Belt Hold” -kynttilänjalkakuvio viittaa siihen, että härät yrittävät edelleen hallita markkinoita. Kääntöpuolella 71750-72000 on välitön vastus. Sekä kulta että hopea eivät todennäköisesti näytä äärimmäisiä liikkeitä ennen kuin maatalouden ulkopuoliset palkkatiedot tulevat. Kaikki lisäsuunnat ja luottamus tulevat vasta näiden tietojen jälkeen, joten suosittelemme ostamaan millä tahansa korjauksella, jonka stoploss on 70380.

Samankaltaiset artikkelit