BuyUcoin vastaanottaa rekisteröinnin Financial Intelligence Unit -palvelulta – Intia – Digital Transformation News

Going by BuyUcoin’s official website, it’s a crypto exchange

BuyUcoin, digitaalinen omaisuuspörssi, on ilmoittanut, että siitä on tullut Financial Intelligence Unit – India (FIU-IND) -rekisteröity raportointiyksikkö viimeisimpien Intian hallituksen toteuttamien rahanpesun vastaisten lakien (PMLA) mukaisesti.

Virallisen tiedotteen mukaan BuyUcoin on rahanpesun selvittelykeskukseen rekisteröitymisen lisäksi ottanut käyttöön AML/CFT:n, joka sisältää asiakkaiden tunnistamis- ja varmistusohjelman (CIP) asiakkaidensa henkilöllisyyden todentamiseksi, jatkuvan asiakastapahtumien valvonnan epäilyttävän toiminnan varalta ja raportoinnin. järjestelmä epäilyttävien liiketoimien varalta rahanpesun selvittelykeskukselle.

”Uskon, että rekisteröitymisemme rahanpesun selvittelykeskukseen on osoitus sitoutumisestamme toimia eettisten standardien mukaisesti ja suojella asiakkaitamme ja rahoitusjärjestelmää rahanpesun ja muiden riskien varalta. Odotamme innolla yhteistyötä rahanpesun selvittelykeskuksen ja muiden sääntelyelinten kanssa rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjumiseksi”, Shivam Thakral, BuyUcoinin toimitusjohtaja sanoi.

Samankaltaiset artikkelit