Bitcoin ETF:t eivät ole uhka MicroStrategylle, Saylor sanoo – Digital Transformation News

The Tysons Corner has made buying Bitcoin part of a corporate strategy

MicroStrategy Inc.:n johtaja ja perustaja Michael Saylor sanoo, että yritys pysyy houkuttelevana vaihtoehtona sijoittajille, jotka etsivät altistumista Bitcoinille, vaikka Yhdysvallat hyväksyisi pörssinoteeratut rahastot, joilla on suurin kryptovaluutta.

”ETF:t ovat velkattomia ja ne veloittavat maksun”, Saylor sanoi haastattelussa Bloomberg TV:lle tiistaina. ”Tarjoamme sinulle vipuvaikutusta, mutta emme veloita maksua. Tarjoamme korkean suorituskyvyn ajoneuvon ihmisille, jotka ovat pitkiä Bitcoin-sijoittajia. Tysons Corner, Virginiassa sijaitseva yritysohjelmistoyritys, on tehnyt Bitcoinin ostamisesta osa kaksoisyritysstrategiaa, mikä tekee siitä suurimman julkisesti noteeratun yrityksen, joka pitää digitaalista omaisuutta taseessaan. MicroStrategylla oli noin 6,5 miljardia dollaria Bitcoinia 30. marraskuuta.

Analyytikot odottavat, että Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitea hyväksyy Bitcoinin spot-ETF:t tammikuun puoliväliin mennessä. ”Voimme hyödyntää älykästä vipuvaikutusta”, Saylor sanoi. ”Voimme lainata rahaa nolla prosentin korolla useiden vuosien ajan, ja teimme sen muuntajan kanssa, ja voimme käyttää sitä Bitcoinin ostamiseen.” MicroStrategyn osakkeet ovat nousseet yli 300 % tänä vuonna, ylittäen Bitcoinin, kun se nousi noin 150 % samana ajanjaksona.

Samankaltaiset artikkelit