Katso 5 vuoden näkemys, älä Samvatista Samvatille – Market News

Kotak Mutual Fund, Samvat 2080, PSU banks, Reserve Bank of India, Middle East, oil prices, latest business news, latest news on markets,

Intian kulutustarinan todellinen haaste on pyramidin pohjalla, ja juhlakauden pitäisi tarjota laukaus käsivarteen. , MD ja Kotak Mutual Fundin toimitusjohtaja, kertoo haastattelussa, että sijoittajien tulee hakea omaisuusallokaatiorahastoja ja olla valmiita kestämään volatiliteettia ennen osakesijoittamista. Otteita:

Sijoittajien varallisuus nousi 46 biljoonalla ₹ Samvat 2079:n aikana. Millaisena näet Samvat 2080:n markkinat geopoliittiset jännitteet ja tulevat parlamenttivaalit huomioon ottaen?

Ei ole koskaan helppoa ennustaa markkinoiden liikettä lyhyellä aikavälillä. Viime Samvatissa useat rahastonhoitajat puhuivat velasta, joka tuottaisi osakkeita paremmin. Jälkikäteen ajatellen pieniyhtiöt toimittivat yhdessä vuodessa sen, mitä velka muuten toimittaisi viidessä vuodessa. Jos sijoitat osakkeisiin, katso yli viiden vuoden näkymää, älä Samvatista Samvatiin. Ole valmis markkinoiden epävakauteen. Jos haluat sujuvan kyydin, mene pankkitalletuksiin. Jos joku voi ottaa volatiliteetin askeleelta, hänen tulee sijoittaa osakkeisiin.

Miten näet kulutuksen kasvavan nykyisen inflaatiopaineen vuoksi?

Ylemmän keskiluokan ja rikkaiden kulutus lähti nousuun jo kauan sitten. Heidän elämäntyylinsä paranivat jatkuvasti, mikä on aiheuttanut ”premiisointia”. Luvut jatkoivat kasvuaan talouskasvun ansiosta. Heidän säästöt ovat vähentyneet vuosien varrella, kun he ovat tulleet varmemmiksi tulevaisuuden suhteen.

Haaste on itse asiassa pyramidin pohjalla, etenkin maaseutualueilla. Tämä osa kulutuksesta on pysynyt vaimeana jo jonkin aikaa. Toivomme, että puutteellisen ja epätasaisen monsuunin haasteesta huolimatta se alkaa pikkuhiljaa parantua festivaalikauden ja vaalien myötä.

PSU-pankit ovat olleet Samvat 2079:n huippusuorituskykyisten joukossa. Mikä on pitänyt indeksin nousussa?

Virtalähteet olivat erittäin halpoja vuosikymmeniä kestäneen alitehokkuuden jälkeen. Centerin ja Reserve Bank of Indian suorittama puhdistusharjoitus sekä hallituksen tarjoama pääoma teki niistä vakuuttavan oston. Toinen syy PSU-pankkien nousuun oli muutaman laskurin matala kelluva osake. Hallitus ei saa myydä osuuttaan PSU-pankeista jälkimarkkinoilla; vain pankki voi laimentaa valtion omistusta uudella korotuksella. Kelluvien osakkeiden puute ja halvat arvostukset houkuttelivat sijoittajia PSU-tiskille.

Lähi-idän sota on pitänyt öljyn hintapaineena. Onko se todennäköistä, että se on edelleen haitta markkinoille?

Raakaöljyn hinta uhkasi ylittää 100 dollaria tynnyriltä johtuen OPECin johtamasta öljykartellista jo ennen Israelin ja Hamasin välistä sotaa. Kun Yhdysvallat ehdotti Venezuelan sanktioiden lieventämistä (jolla on enemmän öljyvaroja kuin Saudi-Arabian mutta joka tuottaa tällä hetkellä 750 000 tynnyriä verrattuna Saudi-Arabian 12 miljoonaan tynnyriin), kartelli lisäsi tarjontaansa pitääkseen öljyn hinnan 80-85 dollarissa barrelilta. Niin kauan kuin Venezuelan tarjonnan pelko pitää öljykartellin kurissa, hinnat pysyvät nykyisellä tasolla.

Mitkä teemat menestyvät todennäköisesti hyvin tulevilla vuosineljänneksillä?

Suosimme ensi vuonna valmistus- ja rahoituspalveluita. Uskomme myös, että teknologia tarjoaa mahdollisuuden seuraavan kuuden kuukauden aikana.

Samankaltaiset artikkelit