Jefferies alentaa ITC:tä Hold-luokitukseen ostosta; alentaa tavoitehinnan 430 rupiaan; selvitä miksi – Market News

ITC logo

Välitysyhtiö Jefferies alensi Tata Consumer Products -osakkeen luokituksen ”Pidä” arvosta ”Osta”. Välitysyhtiö on laskenut tavoitehintaa 17,3 prosenttia 430 ruplaan 520 ruplasta sen jälkeen, kun yhtiön suurin osakkeenomistaja British American Tobacco päätti luopua osuudestaan ​​yhtiöstä. Sen jälkeen yhtiön osakkeiden kurssi on laskenut.

”Meillä on merkittävä omistusosuus (ITC:ssä), mikä tarjoaa meille mahdollisuuden vapauttaa ja kohdistaa pääomaa uudelleen. Olemme työskennelleet aktiivisesti jo jonkin aikaa saattaaksemme päätökseen sääntelyprosessin, jota tarvitaan, jotta voimme joustaa rahallistamaan osan omistusosuuksistamme (ITC:ssä”, BAT sanoi. Tällä hetkellä BAT omistaa 29 % yhtiöstä ja haluaa tuoda mukanaan) se laskee 25 prosenttiin.

Välitysyhtiö uskoo, että tupakkaverotukseen tulee epävarmuutta seuraavien 12 kuukauden aikana, kun otetaan huomioon vielä seitsemän kuukauden kuluttua erääntyvän täyden budjetin tausta. Tämä budjetti voi olla tärkeä tupakan verotuksen kannalta, sanoi Jefferies.

Lähitulevaisuudessa välitys odottaa pehmeää volyymikasvua 0-3 % välillä. Kaiken kaikkiaan yhtiön osakekohtaisen tuloksen kasvu saattaa nousta tilikaudella 8 prosenttiin.

Välitysyhtiö odottaa yhtiön savukkeiden voittomarginaalin kasvavan 7 % vuositasolla 23-26 tilikaudella ja FMCG-liikevaihdon 10 %.

Samankaltaiset artikkelit