Bank Nifty näyttää nousevaa valtaavaa kuviota, Niftyn nousutavoite 19790, laimeat liikkeet hallitsevat USDINR:ää

stock market outlook

Viikko villiä heilahtelua päättyi positiivisesti, mutta jätti tarpeeksi epäilyksiä aloittaakseen maanantain tasaisesti. Perjantain nousu Niftyssä kehittyi paljon jyrkemmässä kulmassa verrattuna nousuun 30:n huipulle.th sekä sen dramaattinen nousu. Tämä vihjaa vahvuuteen, ja meitä rohkaistaan ​​nostamaan nousutavoitteemme 19 790:een. Syy, miksi se ei ehkä ole yksipuolinen nousu, on ruuhkavastus 19 480:n lähellä. Kuitenkin niin kauan kuin laskut rajoittuvat 19 367:ään, positiivisuuden voidaan odottaa vallitsevan. Vaihtoehtoisesti kyvyttömyys tehdä niin voisi lisätä vauhtia hajoamiseen, joka voisi mahdollisesti tavoitella 18 800 – 18 300 välituen ollessa 19 175. Suuren romahduksen olosuhteet ovat kuitenkin heikentyneet viime päivinä. Yksi tukevista näkökohdista on VIX:n lasku kolmen viime päivän aikana tasolle, joka nähtiin viimeksi, kun Nifty oli lähellä 19 600:aa.

Sensexissä pyöristävän pohjakuvion muodostuminen lisää positiivisuutta, mutta hylättyjen kauppojen näkymät 65 880:sta pitävät nousevat odotukset rehellisinä ja vaativat, että miinusmerkki ei aseteta liian pitkälle, mieluiten 65 170:een. Bank Nifty, joka on lähes täydellinen nouseva malli päiväkaavioissa, saa meidät ottamaan positiivisen vinon ensi viikolla, vaikka iltatähtikuvio tuntikaavioissa saattaa pakottaa laskun alkuviikosta, mieluiten ei yli 44 140.

Samaan aikaan laimeat liikkeet hallitsivat USDINR:ää viime viikolla putottuaan jyrkästi ennätyshuipuista. Mutta ostopyrkimykset nousivat nopeasti uudelleen esiin testattaessa 82,5-aluetta, mikä viittaa siihen, että USDINR:llä ei ole kiire ajaa alle 82:n tasolle, jonka olemme nähneet melkein joka kuukausi lokakuusta 2022 lähtien. Tätä varten siirrymme ensi viikolla ja jatkamme katsomaan 82,8-82,5-kaistaa. Vaikka tämä ei ole irtoamisyhtye, kummankaan ääripään tauot saattavat vihjata mahdollisiin suuriin liikkeisiin, jotka ovat kaupan arvoisia, seuraavan vaihteluvälin ollessa 82,2-82,93.

Samankaltaiset artikkelit