Dipam etsii neuvonantajaa ja konsulttia hoitamaan Bharat Bond ETF:n 50 000 miljoonan rupian omaisuutta – Market News

Department of Investment and Public Asset Management, Dipam, Department of Investment and Public Asset Management news, Department of Investment and Public Asset Management bids

Department of Investment and Public Asset Management (Dipam) on pyytänyt ehdotuksia konsultin ja oikeudellisen neuvonantajan nimittämiseksi hoitamaan Bharat Bond Exchange Traded Fundsin (BBETF) hallinnoitavia omaisuutta (AUM), jonka arvo on Rs 50 000 miljoonaa.

Viimeinen tarjousten jättämispäivä on 26.12.

BBETF:n AUM on kasvanut merkittävästi noin 12 000 INR:stä. lanseerauksen yhteydessä vuonna 2019 yli 50 000 INR:iin tähän mennessä.

BBETF koostuu CPSE:n, CPSU:n, Central Public Financial Institutions (CPFI:n) ja muiden valtion järjestöjen joukkovelkakirjoista. Nämä laitokset ovat laskeneet liikkeeseen joukkovelkakirjoja ja nostaneet velkaa 33 400 miljoonan rupiaa vuodesta 2019 lähtien käyttämällä ETF-alustaa.

Dipam esitti perjantaina ehdotuspyynnön sellaisen neuvonantajan/konsultin nimittämiseksi, jolla on kokemusta ja asiantuntemusta neuvonnasta tai joka on ollut mukana ETF/Debt ETF/Debt MF/indeksisidonnaisten rahastojen/yrityslainojen liikkeeseenlaskujen käynnistämisessä.

Kauppiaspankkiirit/sijoituspankkiirit/konsulttiyritykset/rahoituslaitokset; joko yksin tai konsortiona; voi tehdä tarjouksen toimiakseen neuvonantajana/konsulttina.

Neuvoja analysoi, avustaa ja neuvoo valittujen CPSE:iden velan mahdollisessa rahallistamisessa markkinasuuntautuneiden instrumenttien avulla.

”Neuvonantajan on neuvottava ja työskenneltävä hallituksen kanssa kaikilla aloilla uuden tarjouksen käynnistämiseksi ja nykyisen Bharat Bond ETF:n hallinnassa/tasapainottamiseksi”, Dipam sanoi tarjouspyynnössä.

Dipam pyysi myös maineikkailta asianajotoimistoilta ehdotuksia toimia oikeudellisena neuvonantajana ja avustaa Bharat Bond ETF:n johtamisprosessissa.

Samankaltaiset artikkelit