HSBC palkkaa UBS:n Gautam Anandin palvelemaan Intian rikasta diasporaa – Banking & Finance News

HSBC, hiring, appointment, UBS Group, Indian diaspora, Gautam Anand, banking sector

HSBC Holdings Plc palkkasi ylemmän yksityispankkijohtajan UBS Group AG:sta, jossa hän johti ulkomailla asuvia varakkaita intialaisia ​​palvelevaa tiimiä. Gautam Anand nimitettiin Globaalin Intian, Lähi-idän, Pohjois-Afrikan ja Euroopan globaaliksi koordinaattoriksi 1. joulukuuta alkaen Bloomberg Newsin sisäisen muistion mukaan.

”Strategiamme on kasvattaa Singapore kansainväliseksi varallisuuden keskukseksi osana pyrkimystämme olla Aasian johtava varallisuudenhoitaja”, Tommy Leung, pankin Etelä-Aasian yksityispankkitoiminnan johtaja, sanoi muistiossa. Anandin nimittäminen tukee pankin kykyä palvella asiakkaita yli markkinoiden, sanoi Leung, joka tuli pankkiin aiemmin tänä vuonna myös UBS:stä.

HSBC:n tiedottaja Hongkongissa vahvisti muistion sisällön.

Anand liittyi UBS:ään tammikuussa ja lähti pian sen jälkeen elokuun lopussa Singaporen rahaviranomaisen tietojen mukaan sveitsiläisen lainanantajan Credit Suissen haltuunoton aiheuttamien häiriöiden keskellä. Ennen UBS:ää hän oli Credit Suissen ulkomailla asuvien intiaanien tiimipäällikkö ja oli siellä lähes vuosikymmenen.

Intia on herättänyt kiinnostusta maailmanlaajuisista ja alueellisista yrityksistä, kuten HSBC:stä ja UBS:stä, jotka pyrkivät tehostamaan rahoituspalveluja rikkaille sen nopean talouskasvun vuoksi. Bloomberg Intelligencen analyytikko Sarah Jane Mahmud arvioi maan kasvavan varallisuudenhoitoteollisuuden arvoksi 5,5 biljoonaa dollaria vuoteen 2025 mennessä.

Samankaltaiset artikkelit