Union Bank CDO eroaa vain 18 kuukauden sisällä – Banking & Finance News

union bank, union bank cdo, banking, banking and finance

Union Bank of Indian digitaalinen johtaja Rajnish Khare erosi lähes 18 kuukauden työjakson jälkeen, lainanantaja ilmoitti pörssille lauantaina. Khare oli tullut pankkiin 2. marraskuuta 2022, ja hänen viimeinen palveluspäivänsä olisi 12. huhtikuuta 2024. Pankki sanoi, että ero johtui ”pitkän pohdiskelun johdosta hänen ammatillista matkaansa ja henkilökohtaisia ​​periaatteitaan”. Lainanantaja sanoi, että Anil Kuril, toimitusjohtaja ja teknologiajohtaja, saa lisävastuun pankin digitalisointiosaston johtamisesta.

FE:n näkemän Kharen erokirjeen mukaan hän kiitti pankkia mahdollisuuksista edistää pankin digitaalista muutosta.

”On kuitenkin käynyt yhä selvemmäksi, että organisaation odotukset saattavat poiketa toisistaan. Tämä epäkohta on kannustanut minua arvioimaan uudelleen ammatillista polkuani ja etsimään mahdollisuuksia, jotka ovat paremmin sopusoinnussa pitkän aikavälin pyrkimysteni kanssa, kirjeessä sanotaan.

Digitaalisen pankkitoiminnan veteraani, jolla on yli 23 vuoden kokemus, Khare auttoi luomaan ”muutoskokemuksia ja -valmiuksia kotimaisille ja kansainvälisille pankeille”, Union Bankin verkkosivuston mukaan. Hän työskenteli muun muassa digitaalisen strategian, teknologian, transformaation, maksamisen, digitaalisten kanavien aloilla.

Ennen Union Bankiin liittymistään Khare oli HDFC Bankin digitaalisen muutoksen johtaja, Citibankin innovaatiojohtaja, Standard Chartered Bankin suorapankki- ja innovaatiojohtaja sekä vaihtoehtoisten kanavien ja ristiinmyyntijohtaja ICICI Bankissa.

Viime vuoden marraskuussa, pian sen jälkeen, kun Intian keskuspankki (RBI) esti Bank of Barodaa (BoB) ottamasta uusia asiakkaita lippulaiva BoB World -sovellukseensa, pankin digitaalisen lainaustoiminnan johtaja Akhil Handa erosi tehtävästään.

BoB MD:n toimitusjohtaja Debadatta Chand oli kuitenkin sanonut, että Handan sopimus irtisanottiin useiden työntekijöiden kanssa BoB World -onnettomuuden vuoksi. Handa puolestaan ​​väitti eronneensa, ja johto vain ”poikkesi toiminnastaan” sanomalla, että se irtisanoi työntekijöitä.

Samankaltaiset artikkelit