HDFC Bank julkaisee XpressWayn: Nopein tapa pankkiin – Tarkista tiedot

HDFC Bank launches XpressWay: The fastest way to bank – Check details

HDFC Bank, Intian johtava yksityisen sektorin pankki, on lanseerannut XpressWayn, digitaalisen alustan, joka tarjoaa pankkituotteita ja -palveluita, joiden avulla asiakkaat voivat kokea nopeimman tavan pankkiin.

XpressWay tarjoaa joukon palveluita, mukaan lukien Xpress Personal Loan, Xpress Business Lainat, Xpress Autolainat, Xpress Asuntolainat, Xpress Lainat korteilla, Xpress Luottokortti, Xpress Säästötilit, palvelumatkat ja paljon muuta, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin asiakkaiden tarpeisiin.

Pankin mukaan nämä tuotteet ja palvelut on suunniteltu huolella toimittamaan nopeaa, saumatonta, paperitonta ja tee-se-itse-asiakaspolkua sekä nykyisille että uusille asiakkaille. Juhlakauden aikana lanseerattu se on vieläkin jännittävämpää, koska sen avulla asiakkaat voivat myös nauttia juhlakauden ostoksista ja saada rahoitusta helpommin.

“XpressWay on osoitus HDFC Bankin sitoutumisesta asiakaslähtöiseen innovaatioon ja tarjoaa digitaalisen ekosysteemin, joka antaa asiakkaillemme mahdollisuuden nopeaan, paperittomaan ja itsepalvelupankkitoimintaan. Kun lanseeraamme tämän alustan juhlakauden aikana, pyrimme lisäämään juhlien iloa. XpressWayn avulla HDFC Bank avaa oven nopeampaan, kätevämpään ja nautittavampaan pankkikokemukseen”, sanoi Parag Rao, HDFC Bankin maksut, vastuutuotteet, kuluttajarahoituksen ja markkinoinnin maajohtaja.

XpressWay on osa HDFC Bank ’NOW’a, joka on pankin digitaalisten tuotteiden ja palveluiden kattobrändi.

Samankaltaiset artikkelit