Manipur: Poliisi takavarikoi aseita ja huumeita Myanmarissa sijaitsevaa militanttiryhmää vastaan ​​- India News

Manipur: Police seize weapons, drugs in operation against Myanmar-based militant group

Manipurin poliisi takavarikoi yhteisessä operaatiossa keskusasevoimien kanssa aseita, ampumatarvikkeita, huumeita ja käteistä Myanmarissa sijaitsevalta militanttiryhmältä Chin Kuki Liberation Army (CKLA), pääministeri N Biren Singh sanoi maanantaina.

Biren Singh sanoi viralliselle tililleen X:stä: ”Takavarikoidut aseet sisältävät AK47-, Insas-, Sniper- ja M16-kiväärit sekä (a) valtavan ammusten kätkön. Lisäksi löydettiin noin 2,5 kiloa painavaa oopiumia, 4 86 500 rupiaa käteistä ja monia muita esineitä.

Manipurin kriisi: Älä vaihda piirien, laitosten nimiä ilman lupaa, varoittaa osavaltion hallitus

Lisäksi CM Singh paljasti, että aiemmin National Investigation Agency (NIA) oli käynnistänyt tutkimukset tapauksista, jotka viittaavat naapurimaiden Myanmarin ja Bangladeshin terroristijärjestöjen ”rajat ylittävään salaliittoon” käydäkseen sotaa Intian hallitusta vastaan ​​käyttämällä hyväksi Manipurin levottomuuksia.

”Tämänpäiväinen CKLA-kaadereiden pidättäminen ja aseiden talteenotto on jälleen kerran korostanut ylikansallista juonetta, jonka tarkoituksena on horjuttaa sekä Manipuria että kansakuntaamme”, CM lisäsi viestissään.

Samankaltaiset artikkelit