Matala sisäänpääsy, korkea sijoitetun pääoman tuottoprosentti: Miksi SCO:t ovat järkevää sijoittaa – Money News

The Financial Express logo

Muutaman viime vuoden aikana NCR:n liikekiinteistösektori on kasvanut valtavasti. Mutta toisin kuin aikaisemmin, jolloin suurilla ostoskeskuksilla oli kysyntää, pandemian jälkeinen aika toi mukanaan vivahteitaan ja johti SCO-tilojen tai ostos- ja toimistotilojen suosion kasvuun, hybridimalliin, jossa toimistoja ja liiketiloja , sekä virkistystilat ja ruoka-alueet on integroitu yhdeksi rakenteeksi.

Suurin syy tähän on ostajien nykyinen mukavuus. Kun SCO:t alkoivat saada pitoa, segmentti valitsi ja kehittäjät ilmoittivat uusien lanseerausten lisääntymisestä. Kahden viime vuoden aikana massiivinen 71,6 eekkeriä maata on ollut SCO-kehityksessä Gurugramissa, joka laajenee 30-40 % vuosittain.

Boston Consulting Groupin (BCG) ja Retailers Association of India (RAI) Intian vähittäiskauppaa koskevat viimeaikaiset tiedot ovat myös rohkaisevia. Vähittäiskaupan segmentti ei vain kasva merkittävästi, vaan sen arvon on määrä kaksinkertaistua ja saavuttaa 2 biljoonaa dollaria seuraavan kymmenen vuoden aikana. Toinen viime vuonna tehty tutkimus ennusti vähittäiskaupan arvon nousevan 1,1–1,3 biljoonaan dollariin vuoteen 2025 mennessä, mikä osoittaa vaikuttavan 9–11 prosentin yhdistetyn vuosikasvun (CAGR), mikä merkitsee huomattavaa nousua sen 0,7 biljoonan dollarin arvosta vuosina 2019–2020.

Kaikki nämä tiedot viittaavat SCO-sektorin valtavaan kasvuun. Lisäksi maassa vallitseva massiivinen kasvu ja NCR:n infrastruktuurit johtavat talousbuumiin, mikä puolestaan ​​edistää uusien liiketoimintojen kasvua, mikä lisää uusien toimistotilojen kysyntää. Tämän kehityksen on määrä vauhdittaa SCO:n kasvua. Kansalliset sijoitusyhtiöt ja globaalit yritykset ovat investoineet suuresti toimistosegmenttiin, minkä seurauksena SCO:sta on tullut nouseva sijoitusluokka sijoittajien ja ostajien keskuudessa, jotka etsivät suuria pääomavoittoja.

Yksi SCO:n suurimmista eduista kehittäjälle ja ostajalle on sen suhteellisen alhaiset tulokustannukset. Pienen lipun koon ansiosta se merkitsee korkeampaa pääoman arvonnousua ja on helppo vuokrata tai vuokrata. Lisäksi se soveltuu myös monenlaisiin käyttötarkoituksiin, kuten walk-in vähittäismyymälöihin, sairaaloihin, yrityksiin jne.

Kauppojen omistajille, jotka etsivät edullisia sijoitusvaihtoehtoja, SCO tarjoaa kannattavan vaihtoehdon oman yrityksensä hoitamiseen. Lisäksi se palvelee myös ensisijaisesti utilitaristisia toimintoja. SCO:t käsittävät tyypillisesti vähittäiskaupan yksiköitä, pääkatukauppoja, hypermarketteja, toimistoja, coworking-tiloja, ravintoloita ja kahviloita, pankkeja, pankkiautomaatteja, terveyskeskuksia ja kuntokeskuksia. Nämä ovat sellaisia ​​paikkoja, jotka tarjoavat enemmän liikkuvuutta, koska niillä on pysäköintietuja ja läheisyys on lähempänä kuin tyypilliset ostoskeskusrakenteet.

Gurugramin liikekiinteistömarkkinat kukoistavat. Lukuisat yritykset haluavat vakiinnuttaa asemansa erinomaisiin paikkoihin ja laajaan asuinalueeseen sekä yrityksille vetovoimaa, joten kaupungin SCO:t tarjoavat yrityksille ainutlaatuisia mahdollisuuksia kasvaa ja menestyä. SCO-kehityksen tärkeimpiä paikkoja kaupungissa ovat Dwarka Expressway, New Gurugram, Southern Peripheral Road, Golf Course Extension Road ja sektorit 36 ​​ja 37D. Gurugramin Sector 90 ja 95, jotka sijaitsevat lähellä Sohna Roadia, ovat myös todistamassa kasvavaa määrää uusia lanseerauksia. Gurugramin SCO:t tarjoavat helpon yhteyden ja läheisyyden asuin- ja liikekeskuksiin, metropalveluihin ja merkittäviin tietotekniikkakeskuksiin.

SCO-kehityksen nouseva puoli Gurugramissa on suotuisa yritysympäristö ja joustavuus sijoittajille rakennussuunnitelmissa ja räätälöinnissä. Epäilemättä SCO:t Gurugramissa ovat nousseet kuumaksi sijoitusvaihtoehdoksi. Laaja valikoima vaihtoehtoja ja saatavuus näkyvällä paikalla ympäri kaupunkia tekevät niistä suuren vetovoiman sekä omaan käyttöön että vuokraukseen. Lisäksi korkea sijoitetun pääoman tuotto pitkällä aikavälillä on tehnyt niistä yhä halutumpia. SCO-sijoittamisen aika ei ole tuntunut sopivammalta.

Näkemykset, suositukset, mielipiteet ovat henkilökohtaisia ​​eivätkä kuvasta virallista kantaa tai politiikkaa FinancialExpress.com. Lukijoita kehotetaan ottamaan yhteyttä päteviin rahoitusneuvojiin ennen sijoituspäätöksen tekemistä. Tämän sisällön kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

Samankaltaiset artikkelit