CyberPeace Foundation saa 4 miljoonan dollarin Google.org-apurahan – Digital Transformation News

CyberPeace Foundation is a non-profit India-based cybersecurity organisation

Virallisen tiedotteen mukaan Google.org, Googlen hyväntekeväisyysjärjestö, ilmoitti myöntävänsä uuden 4 miljoonan dollarin (noin 32 miljoonan INR) apurahan tukeakseen voittoa tavoittelemattoman intialaisen CyberPeace Foundationin valtakunnallista tietoisuutta ja valmiuksien kehittämistä. -pohjainen kyberturvallisuusorganisaatio. Apurahan odotetaan tukevan yli 40 miljoonaa internetin käyttäjää eri puolilla Intiaa, mukaan lukien alipalvellut edunsaajat, kuten nuoret, naiset, maaseutuyhteisöt ja vanhukset, koulutuksen ja yhteisön osallistumisohjelmien kautta.

”Tämän aloitteen avulla aiomme auttaa Internetin käyttäjiä kaikkialla Intiassa tulemaan tietoisiksi, voimaantuneiksi ja vastuullisiksi verkkovierailuiksi, jotka johtavat keskustelujen ja toimien kautta”, CyberPeacen perustaja Vineet Kumar selitti.

Apurahan uskotaan tukevan monikielistä verkkoresurssikeskusta, joka tarjoaa multimediasisältöä ja oppimateriaaleja väärien tietojen tunnistamiseen ja torjumiseen sekä vastuullisen verkkosisällön kehittämiseen englanniksi ja 15 intiaksi. Se sisältää myös neuvontapuhelinten perustamisen osavaltioiden ja alueellisten klusterien välillä väärän tiedon tunnistamiseksi ja niitä vastaan ​​annettujen neuvojen jakamiseksi.

”CyberPeace Foundationin uudella apurahalla aiomme tukea ratkaisuja, jotka puhuvat suoraan Googlen DNA:lle ja auttavat ensikertalaisia ​​internetin käyttäjiä kartoittamaan polkunsa digitaaliseen maailmaan luottavaisin mielin”, Annie Lewin, globaalin vaikuttamisen johtaja ja Aasian johtaja. ja Pacific, Google.org päättivät.

Samankaltaiset artikkelit