Opiskelu Australiassa: Uudet säännöt kansainvälisten opiskelijoiden samanaikaiselle ilmoittautumiselle – Investing Abroad News

Studying in Australia, New rules, concurrent enrollment, international students, revised regulations

Australiaan opiskelemaan suunnittelevien opiskelijoiden on oltava tietoisia joistakin viimeaikaisista Australian hallituksen toteuttamista muutoksista. Australian koulutusjärjestelmän uusien sääntöjen mukaan kansainväliset opiskelijat eivät voi enää ilmoittautua kahdelle kurssille samanaikaisesti ensimmäisen kuuden kuukauden aikana. Tämä vaikuttaa opiskelijoihin, jotka haluavat ilmoittautua samanaikaisille kursseille, koska heidän on nyt odotettava vähintään kuusi kuukautta ennen toiselle kurssille ilmoittautumista. Kasvaneiden akateemisten vaatimusten seurauksena osa-aikatyötä tekevien opiskelijoiden voi olla vaikeampaa sovittaa yhteen työ ja kurssityöt.

”Australian hallituksen äskettäinen uudistus kansainvälisten opiskelijoiden samanaikaisia ​​ilmoittautumisia koskeviin säännöksiin merkitsee yhteistä pyrkimystä ylläpitää koulutusalan eheyttä. Nämä päivitetyt määräykset edellyttävät, että kansainväliset opiskelijat eivät enää voi ilmoittautua samanaikaisesti kahdelle kurssille ensimmäisten kuuden kuukauden aikana perusopintonsa aloittamisesta.

Tämän muutoksen ensisijaisena tavoitteena on torjua tiettyjen oppilaitosten epäeettisiä käytäntöjä, jotka ovat käyttäneet hyväkseen samanaikaisia ​​ilmoittautumiskäytäntöjä ja houkutelleet opiskelijoita vaihtamaan oppilaitosten välillä”, sanoo Saurabh Arora, University Livingin toimitusjohtaja ja perustaja.

Opiskelijan, joka ilmoittautuu useille yliopiston palkintokursseille, sanotaan olevan mukana samanaikaisesti. Samanaikaisen ilmoittautumisen avulla opiskelija voi ilmoittautua kahteen ohjelmaan kerralla. Hakijoiden on täytettävä ilmoittautumisoppaassa määritellyt kelpoisuusvaatimukset, jotta he voivat ilmoittautua useampaan kuin yhteen ohjelmaan kerralla.

”Estämällä samanaikaisen ilmoittautumisen pääopintonsa kuuden ensimmäisen kuukauden aikana Australia varmistaa, että opiskelijat voivat keskittää energiansa ja huomionsa valitsemaansa koulutusalaan, edistää oppiaineidensa syvempää ymmärtämistä ja vähentää akateemista stressiä. Tämä politiikka ei ainoastaan ​​johda opiskelijoiden pysyvyyden parantamiseen, vaan myös parantaa maan mainetta kansainvälisen koulutuksen kohteena”, sanoo Infinite Groupin toimitusjohtaja Gaurav Batra.

Uudet samanaikaiset säännöt eivät kuitenkaan vaikuta olemassa oleviin opiskelijoihin, jotka ovat jo ilmoittautuneet useille kursseille. ”On tärkeää korostaa, että nämä uudistetut määräykset eivät vaikuta opiskelijoihin, jotka ovat tällä hetkellä ilmoittautuneet useille kursseille. Kuitenkin opiskelijoiden, jotka haluavat toisen samanaikaisen ilmoittautumisen pääasiallisen opintojaksonsa ensimmäisen kuuden kuukauden jälkeen, on hankittava hyväksyntä oppilaitokseltaan.

Näihin päivitettyihin sääntöihin on kuitenkin olemassa muutamia poikkeuksia. Esimerkiksi opiskelijat säilyttävät mahdollisuuden ilmoittautua samanaikaisesti kursseille, jotka muodostavat yhdistetyn tai kaksoistutkinto-ohjelman hyväksytyn osan. Lisäksi poikkeusoloissa tai pätevistä syistä samanaikaista ilmoittautumista vaativilla opiskelijoilla voi olla mahdollisuus hakea poikkeusta näistä säännöistä”, Arora lisää.

Samankaltaiset artikkelit