Coinbase laajentaa omaisuuden palautustyökaluaan – Digital Transformation News

The global cryptocurrency market can grow from 0.3 million in 2021 to The global cryptocurrency market can grow from $910.3 million in 2021 to $1,902.5 million in 2028,902.5 million in 2028

Coinbase, salauspörssi, jonka avulla käyttäjät voivat palauttaa kadonneita varoja, jotka on lähetetty alustan tukemattomiin lohkoketjuihin, mukaan lukien muun muassa BNB Chain ja Polygon, Cointelegraph totesi.

27. helmikuuta 2024 julkaistun ilmoituksen perusteella käyttäjien, jotka siirtävät varoja Coinbase-tileille BNB Chainissa tai Polygonissa, on annettava tapahtumatunnuksensa. Heidän odotetaan myös saapuvan Coinbase-lompakko-osoitteisiin, jotta omaisuutta palautetaan.

”Historiallisesti nämä varat ovat olleet palauttamattomia, osittain siksi, että työntekijöillämme ja tukikanavillamme ei ole pääsyä yksityisiin avaimiin, joita tarvitaan näiden tapahtumien peruuttamiseksi”, Coinbase selitti. Uskotaan, että alle 100 dollarin omaisuudesta ei peritä maksua Coinbasen palautustoimista ja 5 %:n provisio maksetaan kadonneen krypton palauttamisesta.

Lähteet paljastivat, että Coinbasen palautustyökalu sai takaisin 160 miljoonan dollarin arvosta digitaalista omaisuutta Ethereum-lohkoketjusta. Uskotaan, että noin 3 000 ERC-20-rahaketta lähetettiin vahingossa Coinbaseen BNB-ketjun kautta. Lisäksi noin 800 tällaista rahaketta vaihdettiin Polygonin kautta, Cointelegraph totesi.

Samankaltaiset artikkelit