Eldeco & HDFC Capital julkistivat uutta rahoitusta asuntoprojektien kehittämiseen kaikkialla Intiassa – Money News

Eldeco & HDFC Capital announce fresh funding to develop residential projects across India

Eldeco Infrastructure and Properties Limited (EIPL), merkittävä toimija Pohjois-Intian kiinteistöalalla, ja HDFC Capital Advisors Limited (yksi Intian suurimmista kiinteistörahastonhoitajista) ovat ilmoittaneet viimeisimmästä 350 miljoonan rupian rahoituskierroksesta yhteiselle rahoitukselle. foorumi, jonka tarkoituksena on kehittää asuinhankkeita kaikkialla Intiassa. Tällä rahoituksella alustan koko on 850 miljoonaa rupiaa, mikä korostaa päättäväistä sitoutumista maan kasvavaan asuntokysyntään.

Eldeco Groupin ja HDFC Capitalin strateginen kumppanuus on laajentunut nopeasti maata pyyhkäisevän COVID-tilan jälkeisen asuntobuumin aikana. Kun ensimmäinen ja toinen rahoituskierros on otettu käyttöön, tämä kolmannen kierroksen 350 cr:n lisäys nopeuttaa entisestään ryhmäasuntojen ja suunniteltujen kehityshankkeiden kehittämistä useissa kaupungeissa, kuten Delhissä, Gurugramissa, Ludhianassa, Sonipatissa ja Goassa.

Yhtiön mukaan aikaisempiin kierroksiin sijoitetut 500 cr on käytetty onnistuneesti asuinhankkeissa Panipatissa, Sonipatissa, Ludhianassa, Rudrapurissa, Rishikeshissä, Kasaulissa, Greater Noidassa (länsi) ja Gurugramissa. Alustan kumulatiivisen tuottopotentiaalin 17 projektissa arvioidaan olevan 8 000 cr. Tästä hankkeita, joiden arvioidut tulot ovat 2 000 miljoonaa, on jo aloitettu Panipatissa, Sonipatissa, Rishikeshissä ja Kasaulissa.

Eldeco Groupin puheenjohtaja Pankaj Bajaj sanoi innostuneisuudestaan ​​jatkuvasta kumppanuudesta: ”Yhteistyömme HDFC Capitalin kanssa on tullut oikeaan aikaan. Pitkään jatkuneen taantuman jälkeen premium-asuntojen kysyntä on parin viime vuoden aikana kasvanut voimakkaasti kaikkialla maassa. Ensiasunnon ostajia lukuun ottamatta merkittävä osa kysynnästä tulee ihmisiltä, ​​jotka haluavat päivittää uudempiin ja parempiin asuntoihin.

”Kaikki kiinteistömarkkinoiden segmentit ovat potkussa Intiassa juuri nyt. Uusi segmentti, joka on noussut esiin, ovat luksusloma-asunnot. Goalla on mennyt hyvin viime vuodet. Olemme julkaisseet omat loma-asunnot – vertikaali – Terra Grande – Kasaulissa ja Rishikeshissä”, hän sanoi.

Olemme saaneet loistavaa palautetta kaikista projekteista, joita olemme tähän mennessä käynnistäneet alustallamme HDFC Capitalin kanssa. Itse asiassa käynnistämme Greater Noida (Länsi) -projektimme – Eldeco La Vida Bella – ensi viikolla ja odotamme yli 700 kr:n myyntivarauksia viikon sisällä. Alustalla on monipuolinen yhdistelmä projekteja – kunnat tason 2 kaupungeissa, korkeat nousut NCR:ssä ja kakkosasuntoja paikoissa, kuten Rishikesh ja Goa”, hän lisäsi.

Vipul Roongta, MD ja HDFC Capital Advisors Limitedin toimitusjohtaja, sanoi: ”Jatkuva yhteistyömme Eldeco Groupin kanssa korostaa strategiaamme tehdä yhteistyötä parhaiden kehittäjien kanssa, joilla on hyvä kokemus kehityksestä ja toimituksesta. Tällä investoinnilla pyrimme kehittämään korkealaatuisia koteja kohtuuhintaan 1- ja 2-tason kaupungeissa eri puolilla Intiaa.

Samankaltaiset artikkelit