Tiruchirappallin kansainvälisen lentoaseman päivitys: PM Modi paljastaa 1 100 miljoonan rupian huippumodernin terminaalirakennuksen – Katso kuvat täältä – Lentoyhtiöt/lentouutiset

PM Modi inaugurates new Trichy airport terminal (Image/PMO)

Pääministeri Narendra vihkii tänään Tamil Nadun Tiruchirappallin kansainväliselle lentoasemalle uuden terminaalirakennuksen, joka on varustettu huippuluokan mukavuuksilla ja vahvistaa matkustajayhteyksiä.

Yli 1 100 miljoonalla rupialla rakennettu uusi terminaalirakennus on suunniteltu esittelemään Tiruchirappallin kulttuurista eloisuutta. Se kuvaisi taidemuotoja Kolam-taiteesta Srirangam-temppelin väreihin ja muihin teemateoksiin, jotka korostavat Intian yhteyttä muuhun maailmaan sen dynaamisen ulkoisen julkisivun ja upeiden sisätilojen kautta.

Tiruchirappallin kansainvälinen lentoasema on kansainvälisellä matkustajaliikenteellä mitattuna toiseksi suurin lentoasema Chennain jälkeen (Image/ANI)

”Kaksitasoinen uusi kansainvälinen terminaalirakennus pystyy palvelemaan yli 44 000 matkustajaa vuodessa ja noin 3 500 matkustajaa ruuhka-aikoina”, pääministerin kanslia sanoi lausunnossaan.

Uudessa terminaalirakennuksessa on turvallisuuden ja saumattomien sisään- ja uloskirjautumistoimintojen vuoksi 60 lähtöselvitystiskiä, ​​5 matkatavarakarusellia, 60 saapuvan maahanmuuton tiskiä ja 44 lähtömaahanmuuttotiskiä. Lisäksi 19 X-His-konetta ja VIP-loungea on rakennettu tarjoamaan matkustajien mukavuutta.

Erityisesti Tiruchirappallin kansainvälinen lentoasema on kansainvälisen matkustajaliikenteen toiseksi suurin lentoasema Tamil Nadun Chennain jälkeen. Uuden terminaalirakennuksen suunnittelussa esitellään Trichyn paikallista perintöä.

Seinämaalaukset, jotka kuvaavat Trichyn kulttuurista eloisuutta (Kuva/ANI)

”Olemme tehneet paljon maalaustöitä, seinämaalauksia. Yhteensä 100 taiteilijaa työllisti ja saimme teokset valmiiksi 30 päivässä”, sanoi Rajavignesh, terminaalirakennuksen taideteosten luova johtaja.

Pääministeri Modi on kaksipäiväisellä vierailulla Tamil Nadussa ja Lakshadweepissä 2. ja 3. tammikuuta 2024. Tänään pääministeri johtaa Bharathidasanin yliopiston 38. kokousseremoniaa Tiruchirappallissa.

Hän vihkii käyttöön ja laskee perustan useille kehityshankkeille, joiden arvo on yli 19 850 miljardia rupiaa ja jotka liittyvät lento-, rautatie-, maantie-, öljy- ja kaasu-, merenkulku- ja korkeakoulutukseen.

Noin klo 15.15 pääministeri saapuu Agattiin Lakshadweepiin, jossa hän puhuu julkisessa tilaisuudessa. Huomenna hän saapuu Lakshadweepin Kavarattiin, jossa hän laskee perustan useille kehitysprojekteille, jotka liittyvät muun muassa telekommunikaatioon, juomaveteen, aurinkovoimaan ja terveyteen.

Samankaltaiset artikkelit