Hallitus tutkii RBI:n hankerahoitusnormiluonnoksia, sanoo DFS Secy – Banking & Finance News

rbi, rbi draft guidelines of project financing, project finance

Hallitus ja Indian Banks Association (IBA) tutkivat Intian keskuspankin (RBI) hankerahoitusohjeluonnosta, jonka pankit pelkäävät johtavan lisärahoitusvaatimuksiin, rahoituspalvelusihteeri Vivek Joshi sanoi perjantaina.

Jos RBI:n ohjeluonnos pannaan täytäntöön, se voi johtaa infrastruktuuriyritysten korkokustannusten nousuun, koska pankit siirtäisivät lisäkustannukset.

”Hallitus tutkii RBI:n hankerahoitussääntöluonnoksia ja lähettää tarvittaessa vastauksensa”, Joshi sanoi CII-tapahtumassa täällä.

Hän sanoi, että pankit kokevat, että ne saattavat joutua tekemään enemmän varauksia, mikä saattaa huolestuttaa heitä.

Muun muassa ehdotetut suuntaviivat voisivat aiheuttaa häiriötä moottoritiesektorilla, joka on ollut aggressiivista julkista pääomasijoitusta useiden vuosien ajan ja joka odotti yksityisen riskipääoman palautumista alalle.

RBI:n ohjeluonnos julkaistiin 3. toukokuuta julkisia kommentteja varten, ja ne kattavat ”infrastruktuurin, ei-infrastruktuurin ja kaupalliset kiinteistöt” -sektoreita. Viimeinen kommenttipäivä on 15.6.

Ohjeessa rajataan varaukset lainanantajien lainoille suunnittelu-, rakennus- ja aloitusvaiheessa sekä kaupallisen toiminnan aloittamisessa.

Joshi sanoi, ettei voi kommentoida julkisen sektorin pankkien (PSB) fuusiota tai yksityistämistä meneillään olevien Lok Sabha -äänestysten aikana.

Pyydettynä selventämään raportteja julkisen sektorin pankkien (PSB) sulautumisesta, hän sanoi: ”Vaatit ovat meneillään, ei ole tarkoituksenmukaista kommentoida tällaisia ​​asioita.”

Aiemmin hallitus konsolidoi yleisradiolähetykset kahdessa erässä.

Huhtikuussa 2020 voimaan tulleessa yhdistämisessä 10 julkista lähetyskanavaa yhdistettiin neljään. Oriental Bank of Commerce ja United Bank of India sulautuivat Punjab National Bankiin; Syndicate Bank sulautui Canara Bankiin; Andhra Bank ja Corporation Bank sulautuivat Union Bank of India -pankkiin; ja Allahabad Bank Indian Bankin kanssa.

Tätä ennen Vijaya Bank ja Dena Bank olivat sulautuneet Bank of Barodaan 1.4.2019 alkaen.

Samankaltaiset artikkelit