Nifty saattaa nähdä jonkin verran vetäytymistä tällä viikolla, kun taas Realty jatkaa nousuaan; Lue miksi – CaFE Invest -uutiset

Financial market

Kirjailija: Anand James

Viime viikolla oli kaksi hallitsevaa tapahtumaa. Ensimmäinen, nousutrendin jatkuminen, joka varmisti kuuden peräkkäisen päivän avaamisen tai sulkemisen korkeammalle, ylittäen siten viikon tavoitteemme 22400. Toiseksi äärimmäinen volatiliteetti, erityisesti viikoittaisena vanhenemispäivänä, tyrmäsi sekä härät että karhut pois kyydistä. Mutta perjantain loppuun mennessä VIX oli helpottumassa, mikä mahdollisti työntymisen sekä 20 päivän että 50 päivän SMA:n yläpuolelle. Tästä syystä, vaikka osoitamme useita jakautumisen merkkejä Fibonaccin laajennusluvussa 22460, olemme avoimia laajennusidealle nousutrendissä Bollingerin kaistan yläääripäähän 22734. Meitä huolestuttaa se, kuinka kaukana olemme pivoteista, mikä vaatii VIX:n nopea pudotus sekä yhtä nopea nousu tavoitteeseemme. Muuten palautuspaineet vahvistuvat. Tätä kohti aloitamme viikon aggressiivisella alaspäin merkillä 22417. Jos lipsahdus ylittää saman, 22227 voi astua väliin ja tarjota pomppia. Romahduksen todennäköisyys vaikuttaa pieniltä, ​​mutta se voi olla hauskaa, jos se on alle 22054.

Viime viikolla noudattamamme varovainen lähestymistapamme, jossa rajoitimme nousutavoitteen 48050:een, oli oikeutettu, sillä nousuvauhti pysyi vaimeana koko viikon ajan ja vaati perjantaina voimakasta ponnistelua tavoitteemme ylittämiseksi ja sulkemiseksi sen yläpuolelle. Mutta tästä huolimatta ja toisin kuin Nifty, 20 ja 50 päivän SMA:t leijuvat edelleen edellä toimien jäykänä vastuksena. Otamme kuitenkin luottamusta 4 tunnin sulkeutumisesta viikon pituisen konsolidointialueen yläpuolella, mikä rohkaisee meitä etsimään nopeaa nousua 48 800:aan. Vaihtoehtoisesti lipsahdus 47 935:n ohi voi heikentää nousuja, mutta odotamme tauon alle 47 700:n luopuaksemme kokonaan. nousevat näkymät.

Kiinteistöindeksi nousi tällä viikolla yli 6 % Macrotechin, Oberoirltyn, Godrej Propertiesin, Phoenixin ja Prestigen voimakkaiden nousujen johdosta. DLF, joka muodostaa noin 36 % indeksistä, ei vaikuttanut juurikaan viikon nousuun. Teknisesti indeksi näyttää hidastuvan, kun 70 % osakkeista on lähellä yliostettua aluetta, indeksin 14 kuukauden suhteellinen voimaindeksi yli 85:n ja MACD kuukausittaisessa aikakehyksessä osoittivat uupumusta. Kaikki tämä viittaa siihen, että varastot saattavat siirtyä tarjontavyöhykkeelle ennemmin tai myöhemmin. Äärimmäisen lyhyellä aikavälillä saatamme nähdä indeksin siirtyvän kohti 1 060 tasoa mahdollisesti DLF:n johdolla. Positiivisuuden odotetaan kuitenkin hiipuvan pian eteenpäin. Oberoirlty, Prestige ja Brigade ovat muut osakkeet, joita suositaan indeksin tukena.

Metalliindeksi oli yksi valinnoistamme viime viikolla, ja näemme viime viikon 6 %:n nousun jatkuvan. Päivittäisellä aikavälillä olemme nähneet etäisyyden katkeamisen ja MACD-signaalin katkeamisen suosivan nousua. Odotamme indeksin siirtyvän kohti 9777-10025:tä, ja 66 %:n suhteellinen voimaindeksi indeksiosakkeista sijoittuu melko vaihteluvälille 50-57, mikä tukee seuraavaa nousun osuutta. Adani Enterprises, JSW Steel, Jindal Steel, APL Apollo ja Hindalco ovat parhaat mahdollisuudet osallistua tällaiseen siirtoon, kun Hindustan Zinc ja Vedanta näyttävät uupuneilta.

Samankaltaiset artikkelit