Markkinat osoittavat joustavuutta; hypätä ennätyskorkeuksiin viikon volatiliteetista huolimatta – CaFE Invest News

Key levels to watch as markets on Record highs

Kirjailija: Ajit Mishra

Viikko oli pitkä ja epävakaa, mutta markkinat onnistuivat saavuttamaan ennätyskorkeutensa jatkaen vallitsevaa trendiä. Sävy oli alhainen ensimmäisissä istunnoissa, mutta jyrkkä elpyminen viimeisissä kaupoissa muutti biasin täysin.

Tämän seurauksena molemmat vertailuindeksit, Nifty ja Sensex, asettuivat viikon huipulle 22 378,40:een ja 73 806,10:een. Suurin osa keskeisistä toimialoista osallistui siirtoon, jossa metalli-, auto- ja pankkiala olivat nousseiden joukossa, kun taas IT- ja lääkekauppa vaimeasti. Samaan aikaan laajemmat indeksit menestyivät heikommin vielä viikon ja päätyivät tasaiseen laskuun.

Jos mitään suurta tapahtumaa ei ole, osallistujat jatkavat vihjeiden ottamista maailmanlaajuisista indekseistä. Vaikka Yhdysvaltain markkinat ovat nousseet asteittain ylöspäin viikoittain, teknologia-indeksi Nasdaq Composite on vihdoin saavuttanut ennätyskorkeutensa yli kahden vuoden jälkeen, ja se voi tarjota tarvittavan laukauksen IT-laskurien nousuun täälläkin.

Kotimaassa katselemme nyt 22 800:ta Niftyssä ja odotamme pankki-, metalli- ja IT-alan johtavan nousuun. Kauppiaiden tulisi kohdistaa asemansa vastaavasti keskittyen osakkeiden valintaan. Jos kyseessä on välilasku, 21 900–22 150 vyöhyke rajoittaisi indeksin heikon puolen.

Kaiken positiivisuuden keskellä laajempien indeksien hintakehitys osoittaa päättämättömyyttä, joten kauppiaiden tulee olla erityisen varovaisia ​​keskisuurten ja pienten yhtiöiden välillä ja säilyttää tiukat pysähdykset olemassa olevissa positioissa.

Samankaltaiset artikkelit