Päätöskello: Markkinat vakaat! Nifty maksaa yli 22 800, Sensex saa 700 pistettä kiinteistö- ja mediaosakkeiden johdolla 6. kesäkuuta

Closing Bell: Markets end higher on Thursday June 06

Vertailuosakeindeksit päättivät torstain kauppasession positiiviselle alueelle. NSE Nifty 50 nousi 201,05 pistettä eli 0,89 % ja asettui 22 821,40:een, kun taas BSE Sensex hyppäsi 692,27 pistettä eli 0,93 % 75 074,51:een. Bank Nifty -indeksi nousi 237,30 pistettä eli 0,48 % ja asettui 49 291,90:een.

Laajemmat indeksit päätyivät positiiviselle alueelle suuren ja keskisuurten yhtiöiden osakkeiden noustessa. Media- ja Realty-osakkeet menestyivät muita toimialaindeksejä paremmin, kun taas Pharma- ja FMCG-osakkeet laskivat.

Tech Mahindra, HCL Technologies, Shriram Finance, SBI Life Insurance ja State Bank Of India olivat NSE Nifty 50:n suurimmat voittajat, kun taas jäljessä olevia ovat Hindalco Industries, Hero MotoCorp, Hindustan Unilever, Asian Paints ja Mahindra & Mahindra.

Intian volatiliteettiindeksi (India VIX) sulki 11,04 % 16,80:aan, kun markkinat vakiintuivat sen jälkeen, kun NDA muodosti hallituksen kolmatta kertaa.

”Nifty näki aukon avautumisen ja vahvistumisen jälkeen päivän aikana. Se piti voittonsa ja päätyi vihreään ~201 pisteeseen. Päivittäiskaavioista voidaan havaita, että Nifty on todistanut jyrkkää toipumista parin viimeisen kaupankäyntisession aikana ja saavuttanut nyt 22900:n tason, joka on sama kuin 78,6 %:n Fibonacci-retracement-taso pudotuksessa 23340 – 21280”, sanoi Jatin Gedia. – BNP Paribasin tekninen tutkimusanalyytikko Sharekhanissa.

Gedia Odotamme Niftyn konsolidoituvan jyrkän nousun jälkeen ja koska se on saavuttanut ratkaisevan vastustason, todennäköisyys etäisyydelle rajoittuvasta liikkeestä on korkea. Alue on todennäköisesti 21800 – 23000 lyhyen aikavälin näkökulmasta. INDIAVIX jäähtyi tänään vielä 12 % ja sulkeutui tänään noin klo 16.59, ja odotamme sen jäähtyvän edelleen epävarmuuden vähentyessä.

Kommentoimalla samaa Ajit Mishraa – SVP, Research, Religare Broking sanoi, että markkinat nousivat ja nousivat lähes puoli prosenttia jatkaen keskiviikon palautumista. Alkuperäisen nousun jälkeen Nifty värähteli alueella ja asettui lopulta 22 821,40:n tasolle. Useimmat alat etenivät tahdissa tämän trendin kanssa, ja kiinteistö-, IT- sekä öljy- ja kaasumarkkinat ovat nousseet eniten. Laajemmat indeksit tuottivat vertailuindeksiä paremmin ja nousivat 2–3 %.

”Näyttää siltä, ​​että markkinat ovat sopeutuneet viimeaikaisiin vaalituloksiin ja vakaus globaalilla rintamalla lisää entisestään positiivisuutta. Vaikka indeksi saattaa hengähtää äskettäisen nousun jälkeen, yleinen sävy säilyy todennäköisesti positiivisena. Kun kaikki avainsektorit osallistuvat siirtoon, suosittelemme ”buy on dip” -lähestymistavan säilyttämistä ja keskittymistä laadukkaisiin nimiin vetäytymisen aikana”, Mishra lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit