PM Modi Oath Ceremony Guest List: Keitä ulkomaisia ​​arvohenkilöitä odotetaan osallistuvan?

PM Modi Oath Ceremony Guest List, PM Modi Oath-taking Ceremony Full Guest List, Narendra Modi Oath Ceremony Guest List, Prime Minister Modi Oath Ceremony, Guest List foreign dignitaries, Modi 3.0, PM Modi Swearing-in ceremony, guest list, Sheikh Hasina, Ranil Wickremesinghe, Pushpa Kamal Dahal, Mohammad Muizzu, Ahmed Afif, Jigme Khesar Namgyel Wangchuck

Narendra Modi vannoo Intian pääministerivalan kolmanneksi peräkkäiseksi kaudeksi klo 18.00 9. kesäkuuta. Hallituksen ministerit vannovat todennäköisesti myös samana päivänä tapahtumassa, joka on tarkoitus pitää Rashtrapati Bhavanissa.

Aiemmin valan seremonian odotettiin tapahtuvan 8. kesäkuuta. Nyt on kuitenkin vahvistettu, että Modi vannoo virkavalansa sunnuntaina. Tapahtumaa seuraa yli 8 000 arvohenkilöä, The Indian Express raportoi.

BJP:n johtama National Democratic Alliance (NDA) nimitti tänään Modin parlamentaarikkojohtajakseen, hyväksyi hänet seuraavaksi pääministeriksi ja loi alustan hänen kolmannelle virkavalansaseremonialleen.

Kuten edellä todettiin, seremoniaan osallistuu tuhansia arvohenkilöitä, mukana on myös useita ulkomaisia ​​arvohenkilöitä. Jotkut ulkomaisista vieraista, jotka osallistuvat valaseremoniaan, ovat Bangladeshin pääministeri Sheikh Hasina, Sri Lankan presidentti Ranil Wickremesinghe ja Nepalin pääministeri Pushpa Kamal Dahal, IE raportoi. Heidän lisäksi lähteet ovat kertoneet, että ulkoministeriön virkamiesten mukaan seremoniaan odotetaan osallistuvan myös Malediivien presidentti Mohammad Muizzu, Seychellien varapresidentti Ahmed Afif, Bhutanin kuningas Jigme Khesar Namgyel Wangchuck ja Mauritiuksen valtionpäämies. .

Heidän kerrotaan yöpyvän seuraavassa hotellissa:

  • Tajin palatsi
  • Oberoi
  • Leelan palatsi
  • ITC Maurya

Indian Express on raportoinut, että seremonian viimeinen päivämäärä ja kellonaika päätettiin pitäen mielessä muiden maiden valtionpäämiesten aikataulu.

Samankaltaiset artikkelit