Arvind Kejriwal antautuu Tiharin vankilassa tänään Rajghatin Hanumanin temppelin vierailun jälkeen

Kejriwal was released from prison on May 10

Delhin pääministeri Arvind Kejriwal ilmoitti sunnuntaina (2. kesäkuuta), että hän luovuttaa itsensä Tiharin vankilassa myöhemmin päivällä, kun hän vieraili Mahatma Gandhin muistomerkillä Raj Ghatissa ja Hanuman-temppelissä Connaught Placessa.

Kejriwal vapautettiin vankilasta 10. toukokuuta, kun korkein oikeus myönsi hänelle väliaikaisen takuita Delhin väitettyyn valmisteveropolitiikkaan liittyvässä rahanpesutapauksessa, mikä antoi hänelle mahdollisuuden kampanjoida Lok Sabhan vaaleissa, jotka päättyivät 1. kesäkuuta.

Kejriwalin viesti X:stä

Arvind Kejriwal kirjoitti X:ssä, entisessä Twitterissä: ”Kunnianarvoisen korkeimman oikeuden määräyksestä poistuin vankilasta vaalikampanjaa varten 21 päiväksi. Suuri kiitos korkeimmalle oikeudelle.”

”Tänään menen Tihariin ja antaudun. Lähden kotoa klo 15. Ensin menen Raj Ghatiin ja kunnioitan Mahatma Gandhia. Sieltä menen Hanumanin temppeliin Connaught Placessa hakemaan Hanuman jin siunauksia. Ja sieltä menen puoluetoimistoon ja tapaan työläisiä ja puoluejohtajia. Sieltä lähden Tihariin”, viesti luki.

Delhi CM esitti toiveensa kannattajilleen ja kirjoitti: ”Te kaikki pitäkää huolta itsestänne. Olen huolissani sinusta. Jos olet onnellinen, Kejriwalsi on onnellinen myös vankilassa. Jai Hind”

Samankaltaiset artikkelit