Adani tulee vähittäisrahoitussektorille – Banking & Finance News

Adani One and ICICI Bank have partnered with Visa to launch co-branded credit cards with airport-linked benefits

Adani One ja ICICI Bank ovat tehneet yhteistyötä Visan kanssa tuodakseen markkinoille yhteisbrändätyt luottokortit, joissa on lentokenttäsidonnaisia ​​etuja. Tällä hankkeella Adani Group on tullut vähittäiskaupan rahoitussektorille. Luottokortista on saatavana kaksi versiota: Adani One ICICI Bank Signature -luottokortti ja Adani One ICICI Bank Platinum -luottokortti. Nämä kortit tarjoavat jopa 7 % Adani-palkkiopisteitä kuluista Adani Groupin kuluttajaekosysteemissä, kuten Adani One -sovelluksessa, josta voi varata lentoja, hotelleja, junia, busseja ja taksia.

Palkintopisteitä on saatavilla myös Adanin hallinnoimilla lentokentillä, Adanin CNG-pumpuilla, Adanin sähkölaskuilla ja Trainmanilla, online-junavarausalustalla. Kortit tarjoavat myös joukon etuja, kuten ilmaisia ​​lentolippuja ja lentokenttäetuja, kuten pääsyn premium-loungeen, Pranaam Meet & Greet -palvelu, portteri, pysäköintipalvelu ja korkealuokkainen parkkipaikka. Kortinkäyttäjät voivat myös saada alennuksia ostoksista verovapaissa myyntipisteissä ja ruoka- ja juomakuluista lentokentillä sekä etuja, kuten ilmaisia ​​elokuvalippuja ja Adani-palkintopisteitä päivittäistavaroista, apuohjelmista ja kansainvälisistä kuluista. ”Adani One ICICI Bank -luottokortit ovat ikkuna saumattomaan digitaaliseen ekosysteemiin.

Hyödyntämällä Adani One -alustaa, joka integroi fyysiset B2C-yritykset digitaaliseen maailmaan, käyttäjät kokevat ennennäkemättömän mukavuuden ja saavutettavuuden”, Adani Groupin johtaja Jeet Adani sanoi. Viime viikolla Paytmin emoyhtiö One97 Communications oli kiistänyt tiedot, että Adani-ryhmä ottaa osuuden fintech-pääaineesta.

Samankaltaiset artikkelit