Coinbasen neljännesvuosittainen kryptokaupan volyymi on todennäköisesti alhaisin sitten ennen julkista debyyttiä – Digital Transformation News

Mizuho Securities expects Coinbase’s trading volume to be below billion

Vielä yksi esimerkki siitä, kuinka nopeasti sijoittajien kiinnostus kryptoa kohtaan on kuivunut, Coinbase Global Inc.:n spot-kaupankäyntivolyymi putosi todennäköisesti yli puoleen äskettäin päättyneen kolmannen vuosineljänneksen aikana.

Yhdysvaltain suurin digitaalisen omaisuuden alusta rekisteröi noin 76 miljardin dollarin spot-kaupankäynnin, mikä on 52 % laskua vuoden takaisesta, tutkijan CCDatan keräämien tietojen mukaan. Summa on myös todennäköisin pienin sitten ennen kuin yhtiön suora listaus Nasdaqin pörssissä huhtikuussa 2021 tapahtui, tai vain kuukausia ennen kryptovaluuttojen hintojen huippua.

Kaupankäynnin volyymi on keskeinen mittari pörsseille, ja Coinbase saa suurimman osan tuloistaan ​​kaupankäyntimaksuista. Toisella neljänneksellä Coinbase sanoi, että niin sanotut transaktiotulot muodostivat 54 prosenttia kokonaistuloista. Lasku on osa vuoden kestänettä laskua kryptoalalla skandaalien, konkurssien ja sääntelytoimien seurauksena. ”Kaiken kaikkiaan se näyttää haastavalta vuosineljännekseltä” Coinbaselle, sanoi Oppenheimer & Co:n analyytikko Owen Lau, jolla on yhtiön osakkeiden ”markkinoiden suorituskyky” -luokitus.

Coinbasen ennustetaan tekevän seitsemännen peräkkäisen neljännesvuosittaisen tappion, kun se julkaisee tulokset 2. marraskuuta, Bloombergin tutkimien analyytikoiden mukaan. Coinbasen tiedottaja ei vastannut kommenttipyyntöä. Laskusta huolimatta Coinbase todennäköisesti kasvatti markkinaosuuttaan vuosineljänneksen aikana, kun taas alan johtava Binance joutui lisääntyneen sääntelyn valvonnan alle. Coinbasen prosenttiosuus spot-kaupankäynnistä nousi todennäköisesti 5,7 prosenttiin verrattuna 4,2 prosenttiin vuotta aiemmin, CCDatan mukaan.

Mizuho Securities odottaa Coinbasen kaupankäyntivolyymin olevan alle 86 miljardin dollarin konsensusarvion ja liikevaihdon olevan 10 % ennusteita pienempi. Yritys, jonka luokitus on huonompi Coinbasessa, alensi arviotaan kaupankäynnistä 72 miljardiin dollariin lokakuun 4. päivänä, eikä odota nykyisen neljännen vuosineljänneksen olevan paljon parempi, analyytikko Ryan Coynen mukaan.

Kaupankäyntivolyymi laskee Coinbasen sääntelyongelmien taustalla. Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitea on syyttänyt yhtiötä muun muassa laittomasta pörssistä. Coinbase taistelee syytteitä vastaan ​​oikeudessa. Coinbasen osakkeet ovat yli kaksinkertaistuneet tänä vuonna noin 80 dollariin, kun ne putosivat 86 % viime vuonna. Osakkeen arvo oli yli 350 dollaria Nasdaq-listauksen jälkeen vuoden 2021 alussa.

Samankaltaiset artikkelit