Markkinat pyyhkivät pois varhaiset voitot, päättyvät alemmas budjettipäivänä; Näppärä alle 21 700 median ja metallien vetämänä – Market News

Candle stick stock

Osakeindeksit päättivät torstain kaupankäyntisession negatiiviselle alueelle. NSE Nifty 50 menetti 28,25 pistettä tai 0,13 % ja asettui 21 697,45 pisteeseen. S&P BSE Sensex sulkeutui 106,81 pistettä eli 0,15 % ja asettui 71 645,30 pisteeseen. Toimialaindeksi Nifty Bank nousi 191,85 pistettä eli 0,42 % ja asettui 46 188,65 pisteeseen.

Toimialarintamalla Media- ja Metalliosakkeet painoivat indeksejä alaspäin. Toimialaindeksi Nifty PSU Bank kuitenkin käänsi trendin sulkeutumaan 3,1 % korkeammalle. Laajemmat indeksit päätyivät myös miinukseen, jolloin keskisuurten yhtiöiden osakkeet laskivat eniten.

Nousevia ovat Maruti Suzuki, Cipla, Power Grid Corp, Eicher Motors ja SBI Henkivakuutus. Intian volatiliteettiindeksi (India VIX) sulki 9,97 % laskussa.

”Markkinat heilahtelivat budjettipäivänä kapealla vaihteluvälillä ja asettuivat hieman alemmas. Sävy oli alussa positiivinen, mutta voitonotto nousi edellisen heilahduskorkeuden ympärille. Tämän seurauksena Nifty luopui kaikista voitoistaan ​​ja asettui lopulta lähemmäs päivän alinta tasoa 21 697,45:ssä. Samaan aikaan sekalainen suuntaus alakohtaisella rintamalla piti osallistujat tyytyväisinä, kun energia, auto ja pankki saivat kohtuullisia voittoja, kun taas metalli- ja kiinteistökauppa käytiin paineen alla”, sanoi Ajit Mishra, Religare Brokingin teknisen tutkimuksen johtaja.

”Markkinoilla ei ole kiirettä seuraavaan suuntaan, ja viimeaikainen hintakehitys vahvistaa näkemyksemme. Kauppiailla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kohdistaa asemansa vastaavasti ja keskittyä enemmän osakekohtaiseen kaupankäyntiin. Vaikka näemmekin johdonmukaisesti parempia tuloksia laajemmista indekseistä huolimatta yliostetusta tilasta, mielestämme on järkevää rajoittaa näkyvyyttä ja suosia vain laadukkaita nimiä”, Mishra sanoi.

”Bank Nifty näki positiivisen vauhdin jatkumisen. Päivän aikana pankki Nifty piti tärkeällä tukivyöhykkeellä 45660 – 45700, jonne tuntikohtaiset liukuvat keskiarvot asetettiin ja joka jatkoi nousuaan. Uskomme, että pankin nifty siirtyy todennäköisesti korkeammalle kohti 46570 – 46800 lyhyen aikavälin näkökulmasta. Päivittäinen vauhtiindikaattori on käynnistänyt positiivisen jakosignaalin, joka on ostosignaali ja todennäköisesti nopeuttaa nousua”, sanoi Jatin Gedia, BNP Paribasin Sharekhanin tekninen tutkimusanalyytikko.

”Päiväkartasta voimme havaita, että Nifty on ollut viimeiset pari viikkoa pitkälti jumissa välillä 21200 – 21900. Nifty on kohdannut myyntipainetta 61,82 %:n Fibonacci-retracement-tasolla (21747), eikä se ole kyennyt sulkeutumaan sen yläpuolella sulkemisperusteella. Uskomme, että etäisyysrajoitettu toiminta todennäköisesti jatkuu. Päivittäinen liikemäärän ilmaisin on laukaisenut positiivisen jakovaihdon, kun taas tunneittain negatiivinen jako. Lisäksi hinnat ovat juuttuneet vaihteluväliin. Kun otetaan huomioon hinta- ja vauhtiindikaattorin erilaiset signaalit, Nifty on todennäköisesti todistamassa vaihteluväliin sidottua hintatoimintaa. Tärkeimmät tukitasot ovat 21550 – 21500, kun taas välitön estealue on 21850 – 21900”, Gedia sanoi.

Samankaltaiset artikkelit