Entero Healthcare Solutions IPO avoin yksityissijoittajille; Pitäisikö sinun tilata tietää? – Markkinauutiset

Entero-logo

Entero Healthcare Solutions avasi merkinnän yksityissijoittajille helmikuun 9. päivänä. Kirjapohjaisella emissiolla kerätään yhteensä 1 600 miljoonaa rupiaa tuoreella liikkeeseenlaskulla ja myyntitarjouksella.

Yhtiö on asettanut listautumisannin hintarajalle 1 195 – 1 258 rupiaa osakkeelta. Liikkeeseenlasku päättyy 13. helmikuuta ja se listataan sekä NSE:ssä että BSE:ssä.

Yhtiö tulee tarjoamaan 0,79 miljoonan osakkeen arvosta uuden annin kautta, mikä nostaa 1 000 miljoonaa rupiaa. Se kerää 600 miljoonaa rupiaa tarjoamalla 0,48 miljoonan osakkeen myyntitarjouksen kautta. Yksityissijoittajan on tarjottava vähintään 11 ​​osaketta, yhteensä 13 838 rupiaa.

Entero keräsi ankkurisijoittajilta 716,40 miljoonaa rupiaa tarjoamalla 5,7 miljoonaa osaketta.

Tietoja yrityksestä Entero jakelee terveydenhuollon tuotteita eri puolilla maata teknologisen alustansa kautta apteekeille, sairaaloille ja klinikoille.

Liiketoiminnan taloudelliselta puolelta yhtiö raportoi nettotuloksen kerran viimeisen neljän vuosineljänneksen aikana, jolloin heinä-syyskuu oli viimeinen raportoitu vuosineljännes. Yhtiö raportoi 11,64 miljoonan Rs:n nettovoiton 24. tilikauden kolmannella neljänneksellä verrattuna 11,10 miljoonan Rs:n tappioon saman tilikauden edellisellä neljänneksellä.

Yhtiön mukaan annista kertyneet nettovarat käytetään pitkäaikaisten käyttöomaisuusinvestointien rahoittamiseen, lainojen maksuun, yrityskauppoihin ja muihin yleisiin käyttötarkoituksiin.

”Yhtiön pan-Intialainen lähestymistapa pienempien jakelijoiden hankkimiseen ja integroimiseen on lisännyt sen maantieteellistä kattavuutta ja kasvattanut asiakaskuntaa. Yhtiö käyttää kasvustrategioita, kuten tuotevalikoiman laajentamista, asiakastavoittavuuden parantamista, palvelutason parantamista ja teknologiapohjaisia ​​ratkaisuja kasvattaakseen markkinaosuuttaan. Yritys toistaa tätä lähestymistapaa samalla kun se laajenee uusille maantieteellisille alueille ja houkuttelee jatkuvasti yhteistyötä jakelijoilta”, StoxBox sanoi listautumisilmoituksessa.

Muistiinpanon mukaan yrityksellä on ennätykselliset jatkuvat konsolidoidut liikevaihdot, ja se kasvoi 36,2 % tilikaudella 21-23. Alan kasvua tarkasteltaessa yritys saattaa kasvaa 8–10 prosentista 23. tilikaudelta 20–30 prosenttiin 28. tilikauteen mennessä.

”Emissiolle on arvostettu 111,2-kertainen P/E ylemmän hintaluokan FY24E-tuloihin perustuen, mikä on mielestämme melko arvostettu muihin vastaaviin. Suosittelemme siksi SUBSCRIBE-luokitusta numerolle”, huomautus päättyi.

ICICI Securities, Dam Capital Advisors, Jefferies India, Jm Financial ja SBI Capital Markets olivat kirjanpidossa johtavia liikkeeseenlaskijoita.

Samankaltaiset artikkelit