Signature Global IPO asettaa hintarajaksi 366-386 rupiaa/osake

Signature Global IPO, IPO latest news, IPO news, Signature Global IPO news, financial express news, market news

IFC:n tukema Signature Global India on asettanut listautumisannin hintarajaksi 366–386 rupiaa osakkeelta. Yhtiö aikoo kerätä 730 miljoonaa ruplaa.

Listautumisanti sisältää uuden 603 miljoonan rupiaa arvoisen osakeannin ja International Finance Corporationin 127 miljoonan ruplan myyntitarjouksen. IFC omistaa yhtiöstä 5,38 prosenttia.

Osakemyynti alkaa 20. syyskuuta ja päättyy 22. syyskuuta. Osakeannista vastaavat ICICI Securities, Axis Capital ja Kotak Mahindra Capital.

Delhi-NCR-pohjainen kiinteistöyhtiö on pienentänyt liikkeeseenlaskunsa kokoa listautumisluonnoksen jättämishetkellä 1 000 miljoonasta rupiasta viime vuoden heinäkuussa.

Signature Global on NCR-alueen suurin kiinteistökehitysyhtiö, joka toimii edullisissa ja alemman keskisegmentin asunnoissa.

Listautumisannin eräkoko on 38 oman pääoman ehtoista osaketta ja vähittäisosakkeenomistajilta vaadittava vähimmäissijoitusmäärä on 14 630 ruplaa.

Yhtiö suunnittelee käyttävänsä tuoreesta osakkeesta saadut nettovarat velkojen takaisinmaksuun, varojen lisäämiseen tiettyihin tytäryhtiöihin, epäorgaaniseen kasvuun maahankinnoilla ja yleisiin yritystarkoituksiin.

Signature Globalin osakkeet ehdotetaan listautuvaksi BSE:lle ja NSE:lle 4. lokakuuta.

Yritys aloitti toimintansa vuonna 2014 tytäryhtiönsä Signature Builders Private Limitedin kautta käynnistämällä Solera-projektinsa 6,13 hehtaarin maa-alueella Gurugramissa, Haryanassa.

He ovat kasvattaneet toimintaansa vuosien varrella ja alle vuosikymmenessä. 31. maaliskuuta 2023 mennessä he olivat myyneet 27 965 asuntoa ja kaupallista asuntoa, kaikki Delhin NCR:n alueella ja joiden yhteenlaskettu myyntipinta-ala oli 18,90 miljoonaa neliöjalkaa.

Yritys kehittää asuin-, liike- ja kauppaprojekteja pääasiassa pohjoisissa kaupungeissa, kuten Gurugramissa, Karnalissa ja Ghaziabadissa.

Samankaltaiset artikkelit