Arvind Fashions keskittyy harvempiin mutta vahvempiin brändeihin

apparel

Vähemmän on enemmän vaatteiden vähittäismyyjälle Arvind Fashionsille, joka keskittyy kuuteen ydinbrändiin edistääkseen liiketoimintaansa. Pivot tulee, kun yritys päättää rakentaa vähemmän, mutta vahvempia brändejä, Kulin Lalbhai, Arvind Fashionsin varapuheenjohtaja ja ulkopuolinen johtaja, sanoi keskustelussa FE:n kanssa. Nämä merkit ovat US Polo Association (USPA), Arrow, Flying Machine, Tommy Hilfiger, Calvin Klein ja Sephora, Lalbhai sanoi.

Aiemmin peräti 27 vaatebrändistä tunnettu yritys on strategisessa muutoksessa luopunut kannattamattomista liiketoiminnoista, kuten GAP, Nautica, Elle, Izod, Hanes, New Port ja The Children’s Place kahden viime vuoden aikana. Yritys myi myös tappiollisen Unlimited-vähittäiskauppaliiketoimintansa, joka sisältää 74 vähittäiskauppaa ja varastoa Länsi- ja Etelä-Intiassa, V-Mart Retailille vuonna 2021 vahvistaakseen tasettaan.

Strategian muutoksen myötä yritys on lisännyt jopa 1 365 miljardia rupiaa 23:n tilikauden huipputasolle ja päätti vuoden 4 421 miljoonan Rs:n liikevaihdolla ja 37 miljoonan Rs:n nettovoitolla verrattuna edellisen vuoden 267 miljoonan rupian tappioon (FY22). ylälinja oli 3 056 miljoonaa rupiaa).

Arvind Fashions tavoittelee nyt 12–15 prosentin lisättyä vuotuista kasvua (CAGR) liikevaihdon suhteen seuraavien kolmen vuoden aikana, se sanoi äskettäisessä tulospuhelussa käyttämällä online- ja offline-jakelukanavia. Yritys aikoo avata 200 myymälää 24:llä tilikaudella kaikilla ydinbrändeillä, mikä on enemmän kuin vuonna 23 avatut 175 myymälää. Se lisää myös läsnäoloaan aggressiivisesti verkossa, sillä se on varannut 100 miljoonaa rupiaa pääomamenoihin näihin aloitteisiin tänä vuonna.

Suurin osa offline-myymälöistä tulee olemaan franchising-yhtiön omistuksessa ja toiminnassa verrattuna yrityksen omistukseen ja toimintaan, yritys sanoi, koska se pyrkii rajoittamaan vuokraa, joka on vähittäiskauppiaiden keskeinen kulu.

Vuoden 23 tilikaudella yrityksen tulos ennen korkopoistoja (Ebitda) parani 330 peruspistettä edellisvuodesta 11,4 prosenttiin. Käyttökateprosentti 12,1 %. Analyytikot sanovat, että yritys voi kääntää Ebitda-marginaalin noin 12-12,5 % vuonna 24, koska se pyrkii hallitsemaan kustannuksiaan varovaisesti.

Ydinbrändeistä Lalbhai sanoi, että suuri painopiste säilyy USPA:ssa, jonka liikevaihto on tällä hetkellä noin 1 800 miljoonaa rupiaa. 15 prosentin vuotuisella kasvuvauhdilla USPA voi saavuttaa 2 000 rupian liikevaihdon rajan tällä verotuksellisella tasolla markkinoinnin, vähittäiskaupan ja sähköisen kaupankäynnin johdosta.

”US Polo on maan suurin vapaa-ajan vaatemerkki. On oikea aika antaa sille entistä syvempi ja rikkaampi kokemus, kun se katselee seuraavaa kasvuvaihetta”, Lalbhai sanoi.

Intia on US Polon kolmanneksi suurin markkina-alue maailmassa Yhdysvaltojen ja Turkin jälkeen. USPA:lle annettu monipuolinen markkinointi-, vähittäis- ja online-työntö voi viedä Intian toiselle sijalle seuraavien kolmen tai viiden vuoden aikana, vähittäiskauppaanalyytikot sanoivat.

Toisaalta tuotemerkit, kuten Arrow, Flying Machine, Tommy Hilfiger ja Calvin Klein, ovat 500 miljoonan rupian tuloklubissa, ja ne pyrkivät saavuttamaan 1 000 miljoonan rupian ylälinjan seuraavan kahden tai kolmen vuoden aikana, Lalbhai sanoi. Yritys aikoo myös avata verkkokauneuskaupan Sephoralle, jonka vuotuinen liikevaihto on noin 300-400 miljoonaa rupiaa, jolle se on hakenut verkkolisenssiä.

Samankaltaiset artikkelit