Infosys, Wipro ottaa käyttöön yli 80 %:n keskimääräisen muuttuvan voiton

infosys, csr, social responsibility, STEM, infosys foundation

IT-suuret Infosys nosti keskimääräistä muuttuvaa palkkaansa yli 80 prosenttiin FY24:n kesäkuun neljänneksellä kiittäen Infoscionsia heidän horjumattomasta panoksestaan ​​ja hellittämättömästä sitoutumisestaan. Samoin Wipro otti työntekijöilleen yli 81 % kesäkuun vuosineljänneksen keskimääräisestä muuttujasta.

Molempien bengalurulaisyritysten henkilökunnalle on tiedotettu tästä. Neljännesvuosittaiset tulospalkkiot maksetaan molempien yhtiöiden työntekijöille elokuun palkoissa. FY24:n kesäkuun neljänneksellä molemmilla yhtiöillä oli yli 5 80 000 työntekijää.

”Muuttuva palkka on sidottu kaikkien työntekijöiden liiketoimintamittareihin. Kuten olemme tehneet aiemminkin, palkitsemme työntekijämme ennalta asetettujen suorituskriteerien perusteella. Maksamme yli 81 % muuttuvasta palkasta suurimmalle osalle kollegoistamme, Wipron tiedottaja sanoi.

FY23:n maaliskuun neljänneksellä Infosys oli laskenut muuttuvaa palkkaansa 60 prosenttiin vedoten maailmanlaajuisiin makrotaloudellisiin vastatuuleen, ja Wipro maksoi keskimäärin 80 prosenttia.

Tukikelpoiset työntekijät saavat summan, joka perustuu heidän henkilökohtaiseen ja liiketoimintayksikkönsä suoritukseen. Tämä kehitys tapahtuu päiviä sen jälkeen, kun molemmat yhtiöt antoivat vaimeaa ohjausta haastavassa ja epävarmassa makrotalouden ympäristössä.
Vaikka Infosys alensi vuotuista liikevaihto-ohjeistustaan ​​4–7 prosentista 1–3,5:een, Wipro ohjasi vaimeaa liikevaihdon kasvua -2 prosentista 1 prosenttiin kiinteillä valuuttakursseilla heinä-syyskuun vuosineljänneksellä.

Vaikka Infosys ei antanut suoraa vastausta, se sanoi tulospuhelun aikana, että se harkitsee aktiivisesti työntekijöidensä palkitsemis- ja korotusprosessia, kun taas Wipro lykkäsi työntekijöidensä palkankorotuksia toiselta vuosineljännekseltä kolmanteen vuosineljännekseen.
Wipron käyttöaste on parantunut 83,7 %:iin juuri päättyneellä vuosineljänneksellä. Yhtiön kokonaishenkilömäärä väheni 8 812:lla kesäkuun neljänneksellä. Myös poistuminen laski 17,3 prosenttiin kesäkuun viimeisellä neljänneksellä 19,4 prosentista 23. vuoden maaliskuussa.

Infosysin käyttöaste (mukaan lukien harjoittelijat) nousi kesäkuun neljänneksellä 78,9 prosenttiin edellisen vuosineljänneksen 76,9 prosentista. Ja sen poistuminen laski kesäkuun neljänneksellä 17,3 prosenttiin edellisen vuosineljänneksen 20,9 prosentista.

Samankaltaiset artikkelit