Kryptoverotukseen perustuva Descrypt julkistaa tekoälyyn suuntautuneen Notice Mitra -alustan

Going by Descrypt’s official website, it provides crypto tax solutions

Salausverotusalusta Descrypt on ilmoittanut tarjouksensa, Notice Mitra, lanseeraamisesta. Ymmärrettyjen tietojen perusteella alusta on suunniteltu auttamaan veronmaksajia tunnistamalla ITD-ilmoitusten alkuperä AI-työkalupakin avulla. Lisäksi se näyttää tarjoavan veronmaksajille palveluja, jotka voivat olla yhteydessä CA:hin 1:1-istuntojen kautta.

Virallisen tiedotteen mukaan Notice Mitran asiantuntijatiimi yhdessä kumppaneiden CA:iden kanssa analysoi vastaanotetun ilmoituksen varmistaakseen ongelmien ymmärtämisen ja helpottaakseen niihin vastaamista, sekä analysoidaan toimitetun tuloveroilmoituksen (ITR). Tietojen mukaan alusta tarjoaa täsmäytysapua ja yleiskatsauksen ilmoituksen käsittelemiseen tarvittavasta prosessista, jotta veronmaksajat voivat siirtyä ITD:n vaatimusten monimutkaisuuteen.

”Ymmärrämme haasteet, joita veronmaksajat kohtaavat käsitellessään ITD-ilmoituksia. Huomaa Mitra on vastauksemme tämän kuilun kuromiseen ja ratkaisuun, joka yhdistää inhimillisen asiantuntemuksen teknologiaan. Tekemällä yhteistyötä CA:n kanssa ja hyödyntämällä tekoälyn voimaa uskomme, että alustasta tulee työkalu veronmaksajille, jotka etsivät selkeyttä ja ratkaisua”, Descryptin toimitusjohtaja Raghuram Trikutam sanoi.

Samankaltaiset artikkelit