Schneider Electric päivittää EcoStruxure IT -ohjelmistonsa

Schneider Electric is an energy management and automation company

Virallisen tiedotteen mukaan energianhallinta- ja automaatioyhtiö Schneider Electric ilmoitti päivittävänsä EcoStruxure IT -ohjelmistovalikoimansa. Tämän odotetaan auttavan monimutkaisen hybridi-IT-infrastruktuurin seurannassa ja hallinnassa.

”DCIM 3.0:n avulla. Schneider Electric investoi EcoStruxure IT:hen ja kehittää sitä tarjotakseen enemmän valmiuksia, joustavuutta ja käyttöönottovaihtoehtoja kuin koskaan ennen yrityksille ja yhteissijoituslaitoksille kaikkialla maailmassa”, Kevin Brown, EcoStruxure Solutionsin johtaja, Schneider Electricin Secure Power, selitti.

EcoStruxure IT:n odotetaan päivittävän seurantaa, hallintaa, suunnittelua ja IT-fyysistä infrastruktuuria sekä vaihtoehtoja, kuten pilvipohjaisia ​​ratkaisuja, jotka tukevat hybridi- ja hajautettuja IT-ympäristöjä maailmanlaajuisesti.

”DCIM 3.0 voi tuoda kestävän ja turvallisen energiaratkaisun IT-alalle ja odottaa IT-infrastruktuuritoimintojen muutosta Ecostruxure IT:n avulla. Uskotaan, että tämä voi antaa asiakkaille mahdollisuuden käyttää turvallisinta ja kestävintä IT-infrastruktuuria missä tahansa”, Sachin Bhalla, VP, suojatun sähkön jakamisesta Intiassa ja SAARC, Schneider Electric, päättivät.

Samankaltaiset artikkelit