Kuinka ostaa Retik Finance (RETIK)? Onko se niin iso projekti? Asiantuntijat vastaavat – Digital Transformation News

Expert views on the scope of Retik's project experts in the field have been keeping an eye on Retik Finance's progress

Kryptovaluuttojen maailmassa projektin ennakkomyyntivaiheet edustavat usein tärkeitä käännekohtia, jotka osoittavat hankkeen edistymisen lisäksi vihjeitä sen mahdollisesta koosta ja markkinavaikutuksista. Retik Finance (RETIK) on siirtynyt kolmanteen ennakkomyyntivaiheeseensa onnistuneen päätökseen saattamisen jälkeen. vaiheet 1 ja 2. Monet ihmiset ovat kiinnostuneita oppimaan lisää Retik Financesta sen kunnianhimoisen vision ja viimeaikaisen varainhankinnan menestyksen vuoksi.

Retik-projektin kehityksen ymmärtäminen Retik Financen ennakkomyyntimatka edustaa askel askeleelta kehittymistä. Yleensä julkaisun ensimmäisenä vaiheena toimiva vaihe 1 houkuttelee varhaisia ​​tukijoita ja harrastajia. Vaiheessa 2 huomio lisääntyy, mikä usein merkitsee projektin lisääntyvää luottamusta ja kiinnostusta. Retik Finance on siirtymässä kypsymisvaiheeseen, kun se siirtyy vaiheeseen 3, jolle on ominaista lisääntynyt tavoittavuus ja odotukset. Mutta tarkoittaako tämä sitä, että Retik Finance on kryptomaailmalle valtavan tärkeä projekti? Kryptoveteraanit ovat tästä yksimielisiä.

Asiantuntijan näkemyksiä Retikin projektin laajuudesta Alan asiantuntijat ovat seuranneet Retik Financen kehitystä tarkasti ja tunnistaneet sekä sen asteittaisen etenemisen että kolmanteen ennakkomyyntivaiheeseen pääsemisen merkityksen. Tunnetut kryptovaluuttaanalyytikot väittävät, että Retikin uskottavuus ja sijoittajien usko hankkeen mahdollisuuksiin ja visioon vahvistuu aiempien vaiheiden onnistuneella päätökseen saattamisella. Kryptovaluutta-alan sisäpiiriläiset ovat yleensä samaa mieltä siitä, että Retik Finance on projekti, jolla on paljon potentiaalia sen mukaan, kuinka pitkälle on edetty. se on käynyt läpi ennakkomyyntivaiheet. Projektin tiekartta sijoittajien houkuttelevuuden ja hyödyllisen ekosysteemin lisäksi asettaa sen enemmän kuin vain yhdeksi krypto-huhuksi; pikemminkin se edustaa potentiaalisesti merkittävää toimijaa kryptovaluutta-avaruudessa.

Kun olet oppinut hankkeesta, oletko kiinnostunut hankkimaan RETIK-tunnuksia Retik Financen ennakkomyynnissä? Tämä opas opastaa sinua ostamaan RETIK-rahakkeita mieltymystesi perusteella, olipa kyseessä sitten Ethereum (ETH), USDT (ERC20) tai luotto-/pankkikortti.

Ostaminen Ethereumilla (ETH)

1. Aloita vierailemalla Retik Finance -verkkosivustolla: https://retik.com.

2. Napsauta ”Yhdistä lompakko”.

3. Liitä lompakkosi Ethereum (ERC20) -verkkoon.

4. Valitse ETH-painike.

5. Syötä haluamasi ETH-määrä, jonka haluat vaihtaa RETIK-tokeneiksi. Muista jättää lompakkoosi riittävästi ETH:ta kaasumaksujen kattamiseksi. Suosittelemme olemaan ostamatta enempää kuin 0,98 ETH:ta, jos lompakossasi on 1 ETH, jolloin bensalle jää 0,02 ETH.

6. Napsauta ”Osta nyt”.

7. Vahvista tapahtuma yhdistetyssä lompakossasi.

8. RETIK-tunnuksesi näkyvät ”Omistusi” -kohdassa. Tärkeä huomautus: Ethereum-verkon kaasumaksut voivat vaihdella 10–25 dollarin ETH:n välillä. Varmista, että lompakossasi on tarpeeksi ETH:ta näiden maksujen kattamiseksi, ja käytä puskuria, jolla voit suorittaa tapahtumat sujuvasti.

Ostaminen USDT:llä (ERC20)

1. Varmista, että sinulla on ETH (kaasulle) ja USDT Ethereum-verkossa (ERC20).

2. Siirry Retik Finance -verkkosivustolle: https://retik.com.

3. Napsauta ”Yhdistä lompakko”.

4. Liitä lompakkosi Ethereum (ERC20) -verkkoon.

5. Valitse USDT (ERC20) -painike.

6. Syötä haluamasi USDT-määrä, jonka haluat vaihtaa RETIK-tokeneiksi. Muista, että ETH vaaditaan kaasumaksuihin.

7. Napsauta ”Osta nyt”.

8. Kehoteruutu pyytää sinua hyväksymään USDT:n käytön Retikin verkkosivustolla. Hyväksy USDT:n enimmäismäärä tai tietty määrä, jota aiot käyttää.

9. Napsauta Hyväksy.

10. Onnistuneen hyväksymistapahtuman jälkeen saat kehotteen vahvistaa tapahtuma yhdistettyyn lompakkoon.

11. Vahvista tapahtuma lompakossasi.

12. RETIK-tunnuksesi näkyvät kohdassa ”Omistukset”. Tärkeä huomautus: Kun ostat USDT:llä, sinun on suoritettava kaksi tapahtumaa: yksi USDT:n käytön hyväksymiseksi ja toinen oston suorittamiseksi. Muista suorittaa molemmat tapahtumat. Ethereum-verkon kaasumaksut voivat vaihdella 10–25 dollarin ETH:n välillä, joten varmista, että sinulla on tarpeeksi kattamaan maksut mukavasti.

Ostaminen luotto/pankkikortilla

Jos haluat ostaa RETIK-rahakkeita mieluummin luotto-/pankkikortilla, voit tehdä sen ostamalla ensin Ethereumin (ETH) suosituista kryptopörsseistä, kuten Binance, Kucoin, Gemini, OKX, tai verkkosivustoilta, kuten Moonpay.

Moonpay-opas:

1. Käy (MoonPay) (https://moonpay.io/).

2. Tällä alustalla voit ostaa ETH:ta, joka lähetetään lompakkoosi. Voit käyttää tätä ETH:ta RETIKin ostamiseen.

3. Noudata MoonPayn toimittamia ohjeita.

4. On suositeltavaa ostaa vähintään 50 dollarin arvoinen ETH kattamaan kaikki kulut, mukaan lukien kaasumaksut, kun ostat RETIKiä.

5. Kun olet hankkinut ETH:n, voit jatkaa RETIKin ostamista käyttämällä samaa lompakkoa.

Retik Financen kolmas ennakkomyyntivaihe merkitsee merkittävää käännekohtaa, jolle on ominaista sijoittajien osallistumisen voimakas kasvu ja merkittävä pääomavirta. Projektin vaikuttavan matkan aikana se saattoi nopeasti päätökseen kaksi ensimmäistä vaihetta ja tuotti 1,7 miljoonan dollarin token-myyntiä. Tämän pisteen saavuttaminen on selkeä osoitus asiantuntijoille siitä, että Retik Finance on resonoinut sijoittajien keskuudessa innovatiivisten ominaisuuksiensa, lupaavien apuohjelmiensa ja tulevaisuuteen suuntautuneiden ominaisuuksiensa ansiosta. visio hajautetun rahoituksen (DeFi) tulevaisuudesta. Asiantuntijat neuvovat yksimielisesti: ”Älä missaa mahdollisuutta ostaa $RETIK-tokeneita ennakkomyyntivaiheessa 3. Se ei ole vain merkittävä projekti; se on näkyvin projekti nykyisessä kryptomaailmassa.”

Samankaltaiset artikkelit