Brasilialainen lainanantaja Itau käynnistää kryptokaupan – Digital Transformation News

The move comes after two local players announced they were leaving the crypto market

Brasilialainen pankki Itau Unibanco lanseerasi maanantaina kryptovaluuttakaupan palvelun sijoitusalustaan ​​asiakkailleen, mikä tekee maan suurimmasta lainanantajasta viimeisimmän paikallisen toimijan digitaalisen omaisuuden pörssin markkinoille.

Aluksi Itaun uusi palvelu mahdollistaa kaupankäynnin suosituimmalla kryptovaluutalla bitcoineilla sekä eetterillä, mutta lainanantaja pyrkii myöhemmin lisäämään muita, sanoi digitaalisen omaisuuden johtaja Guto Antunes haastattelussa. ”Se alkaa bitcoinilla, mutta kattava strateginen suunnitelmamme on laajentaa tulevaisuudessa muihin kryptovaroihin”, hän sanoi ja lisäsi, että laajentuminen riippuu siitä, kuinka krypto-sääntely maassa kehittyy. Siirto saa Itaun kilpailemaan Brasiliassa muiden paikallisten, kuten kryptopörssin MB:n ja investointipankki BTG Pactualin digitaalisen omaisuuden yksikön Mynt, sekä globaalien jättiläisten, kuten Binance, kanssa.

Itau väittää, että se erottuu kilpailijoistaan, koska se toimii myös säilyttäjänä ja turvaa käyttäjien omaisuutta, Antunes sanoi. Muutto tapahtuu noin kuukausi sen jälkeen, kun kaksi paikallista pelaajaa ilmoitti lähtevänsä kryptomarkkinoilta. Välitys- ja sijoitusyhtiö XP ei kertonut, miksi se sulki kryptopalvelunsa, mutta rahoituspalveluyritys PicPay, jonka omistaa myös lihapakkaaja JBS:ää hallitseva monialayritys J&F, vetosi sääntelyyn liittyviin epävarmuustekijöihin.

Samankaltaiset artikkelit