Tapaa miljardööri, joka oli mukana perustamassa yritystä, jonka arvo on 632 030 miljoonaa rupiaa, hän omistaa yli 700 asuntoa ja hänen nettovarallisuutensa on… – Lifestyle News

SD Shibulal, SD Shibulal net worth, SD Shibulal infosys, infosys, SD Shibulal lifestyle, SD Shibulal houses, SD Shibulal apartments, SD Shibulal family

Esittelyssä SD Shibulal, yksi Infosysin perustajista. Yrityksen arvo on hämmästyttävä 632 030 rupioita. Vuoteen 2014 asti IT-jätin toimitusjohtajana toiminut Shibulal säilyttää edelleen pienen osuuden yrityksestä. Teknologia-alan panoksensa lisäksi hän on uskaltanut kiinteistöalaan saavuttaen huomattavaa menestystä.

Shibulalin kiinteistöportfolioon kuuluu yli 700 asunnon omistus Seattlessa, USA:ssa, arvoltaan noin 600 miljoonaa rupiaa kyseisenä ajanjaksona, Economic Times raportoi. Nämä kiinteistöt omistettiin Shibulalin perhetoimiston Innovations Investment Managementin alaisuudessa, ja hän teki myös merkittäviä sijoituksia eurooppalaisiin kiinteistöihin.

Lisäksi hän johtaa tyttärensä Shrutin rinnalla The Tamara -putiikkilomakeskusketjua. Lisäksi Shibulal perusti Axilor Venturesin, hautomoyrityksen, yhdessä toisen Infosysin perustajan Senapathy Gopalakrishnanin kanssa.

Syntynyt Alappuzhassa, Keralassa, Shibulal, ayurveda-isän ja valtion työntekijääidin ainoa lapsi, jatkoi koulutustaan ​​Keralassa ja suoritti maisterin tutkinnon Keralan yliopistosta. Myöhemmin hän suoritti toista maisterintutkintoa Bostonin yliopistosta Yhdysvalloissa.

Shibulal aloitti uransa ohjelmistoinsinöörinä vuonna 1979, ja hänellä oli keskeinen rooli Infosysin perustamisessa vuonna 1989 NR Narayana Murthyn ja muiden ohella. Vaikka hän otti yhtiöltä sapattivapaan vuonna 1991, hän palasi vuonna 1996 perustettuaan ensimmäisen verkkokauppasovelluksen Sun Microsystemsille Yhdysvaltoihin.

Erityisesti Shibulal oli viimeinen perustaja, joka johti Infosysin toimitusjohtajana ennen kuin Vishal Sikka otti tehtävän. Eroamisesta huolimatta Shibulalilla on edelleen huomattava nettovarallisuus, joka ylittää 14 800 miljardia rupiaa, mikä myötävaikuttaa Infosysin kestävään menestykseen, jonka arvo tällä hetkellä on 632 030 miljoonaa rupiaa.

Samankaltaiset artikkelit