Binance lopettaa krypto Visa -debit-korttien tarjoamisen Euroopassa, kun taas kumppanit vetäytyvät – Digital Transformation News

Reportedly, US Securities and Exchange Commission sued Binance

Binance ei enää tarjoa Visa-debit-korttiaan Euroopassa, joka on maailman suurimman kryptovaluuttapörssin viimeisin vähennys.

Nykyiset Euroopan talousalueen kortin haltijat voivat käyttää niitä 20. joulukuuta asti, Binance kertoi tukisivustollaan perjantaina julkaistussa blogissaan. Binancen tiedottajan mukaan tämä muutos vaikuttaa noin yhteen prosenttiin Binancen käyttäjistä.

Binancen verkkosivuston mukaan kortin käyttäjät voivat muuntaa ja käyttää kryptovaluuttoja yli 60 miljoonalla online- ja offline-kauppiaalla maailmanlaajuisesti. Se on ollut saatavilla käyttäjille Euroopan maista, mukaan lukien Ranska, Saksa ja Espanja.

Kryptopankkikorteista oli tullut suosittuja viimeisen kryptobuumin aikana, ja kaikki olivat julkaisseet erilaisia ​​makuja Binancesta Coinbaseen ja Geminiin. Binance Visa Card tuli saataville Euroopassa syyskuussa 2020.

Mastercard Inc. ja Visa Inc. ovat vetäytyneet korttikumppanuuksistaan ​​Binancen kanssa, mikä on Yhdysvaltain sääntelyviranomaisten kasvavan valvonnan edessä. Visa lopetti uusien yhteisbrändättyjen korttien myöntämisen Binancen kanssa Euroopassa heinäkuussa. Visa ei heti vastannut kommenttipyyntöä.

Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitea haastoi Binancen ja sen toimitusjohtajan Changpeng Zhaon oikeuteen kesäkuussa arvopaperisääntöjen rikkomisesta. Commodity Futures Trading Commission haastoi sen oikeuteen myös aiemmin tänä vuonna, koska se karkaisi sääntöjä, jotta amerikkalaiset käyttäjät pääsisivät pörssiin. Yhtiö on kiistänyt väitteet.

Viime kuukausina Binance on huomannut olevansa yhä enemmän eristyksissä perinteisestä rahoitusjärjestelmästä. Se katkesi Yhdysvaltain pankkijärjestelmästä helmikuussa ja menetti kykynsä hyväksyä joitakin pankkisiirtoja Australiassa toukokuussa. Kesän aikana se sulki Binance Connectin, jonka ansiosta yritykset voivat hyväksyä kryptomaksuja Visan ja Mastercardin kautta.

Saulius Galatiltis, Binancen asiakkaiden fiat-tapahtumien porttina toimivan maksuprosessorin Bifinity UAB:n toimitusjohtaja erosi tällä viikolla. Se oli viimeisin monista yhtiön johdon eroista viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Samankaltaiset artikkelit