NSE, BSE määräävät sakkoja Power Grid Corporationille – Market News

NSE, BSE, Power Grid Corp, Companies Act, SEBI (LODR), Ministry of Power, latest news, business news, top news,

Johtavat pörssit BSE ja NSE ovat langettaneet kumpikin 5 42 800 rupiaa sakon valtion omistamalle Power Grid Corporationille, koska sillä ei ole vaadittua määrää riippumattomia johtajia, mukaan lukien yksi nainen.

NSE ja BSE ovat määränneet 5 42 800 Rs:n sakon noudattamatta jättämisestä, Power Grid Corporation sanoi viranomaisilmoituksessa.

Se ilmoitti, että yritys on saanut 21. marraskuuta 2023 NSE:ltä ja BSE:ltä ilmoitukset, jotka koskivat Sebin (LODR) säännön 17(1) säännöksen noudattamatta jättämistä, koska sillä ei ole tarvittavaa määrää riippumattomia johtajia (mukaan lukien yksi nainen). riippumaton johtaja) hallituksessa 30.9.2023 päättyneellä vuosineljänneksellä.

Yritys kertoi, että se on vastauksena ilmoituksiin pyytänyt NSE:tä ja BSE:tä vapauttamaan sakosta, koska se ei ole noudattanut Sebin (LODR) säännön 17(1) säännöksiä, 2015.

Powergrid, joka on vuoden 2013 osakeyhtiölain 2 §:n 45 momentissa tarkoitettu valtionyhtiö, valtuudet nimittää toiminnallisia/virallisia osa-aikaisia ​​johtajia/epävirallisia osa-aikaisia ​​johtajia (riippumattomia johtajia) kuuluu toimitusjohtajalle. Intia, se selitti.

Mainittu SEBI:n (LODR), säännösten 2015 säännön 17(1) noudattamatta jättäminen 30.9.2023 päättyneeltä vuosineljännekseltä ei ollut laiminlyönti yhtiön puolelta, se huomautti.

Asiaa on käsitelty säännöllisesti hallintoministeriössä – Voimaministeriössä itsenäisten johtajien (mukaan lukien yksi naispuolinen riippumaton johtaja) avoimien virkojen täyttämisestä, se totesi.

Samankaltaiset artikkelit