Kampanja dekoodattu: Veeba ei ole sääntö keittiössä

Veeba conceptualised the campaign in collaboration with Leo Burnett

Mainokset ovat enemmän kuin mitä vain näemme näytöillämme, sen saaminen eloon vie paljon aikaa, energiaa ja resursseja. Mainoskampanjat eivät ainoastaan ​​auta brändejä tavoittamaan kohdeyleisönsä, vaan myös tekevät kuluttajat tietoisiksi tuotteesta tai palvelusta. Itse asiassa sillä on ratkaiseva rooli kuluttajatottumusten, -trendien ja -perinteiden kehittymisessä. Viikoittaisessa Campaign Decoded -sarjassamme alan asiantuntijat korostavat kampanjan taustalla näkymättömiä asioita. Viraj Bahl, Veeban perustaja ja toimitusjohtaja, puhuu BrandWagon Onlinelle kampanjan ideasta, ajatuksesta ja muusta. (Muokatut otteet)

Uskomme vakaasti, että kuluttajat ovat keittiönsä tähti ja meidän tehtävämme on vain tukea heitä heidän kulinaarisen luovuutensa valloillessa. Your Food Your Rules -kampanja on aloite, jonka tarkoituksena on rohkaista kulinaarista luovuutta ja antaa kuluttajille mahdollisuus kokeilla, tutkia ja innovoida herkullisia yhdistelmiä tai keksiä perinteisiä reseptejä uudelleen hämmästyttävällä kierteellä.

Tällä kampanjalla halusimme kuluttajien menevän eteenpäin ja rikkovan ruoanlaittosääntöjä ja valmistavan jokaista ruokaa haluamallaan tavalla.

Suunnittelimme brändikampanjan ”Your Food, Your Rules” yhteistyössä intialaisen Leo Burnettin kanssa.

Jotta kampanjasta tulisi mieleenpainuva ja samaistuttava, halusimme yhdistää kaksi tärkeää asiaa, joista me intialaisina rakastamme – ruoka ja kriketti kudotaan osaksi Intian kulttuurikudosta ja lisäävät nämä ainekset brändielokuvamme tekemiseen.

Ei vain sitä, koska halusimme vangita maun, koostumuksen ja mahdollisuudet, Leo Burnettin tiimi auttoi meitä ja vangitsi jännityksen ja jännityksen kokkaamalla jotain uutta dynaamisilla kamerakulmilla, nopeatempoisella editoinnilla ja nopealla liiketekniikalla, mikä auttoi. Suunnittelemme jokaisen ruoka-annoksen näyttämään suussa sulavan kauniilta, jolloin yleisömme vuotaa sylkeä joka kerta, kun he katsovat sen.

Tunnetun krikettikommentaattorin Samir Kochharin kommentointityyli auttoi myös lisäämään toimituksen jännitystä, mikä teki mainoksesta vieläkin mieleenpainuvamman ja hauskempaa katseltavaa.

Kuten aiemmin mainittiin, me Veebassa uskomme, että ruoka on henkilökohtaista, jokaisella on oma makunsa ja sen tulee heijastaa yksilöllisyyttään. Ensisijainen tehtävämme on seistä kuluttajan puolella ja tarjota tukea kulinaarisen luovuutesi valloilleen.

Haluamme, että kuluttajamme nauttivat ruoanlaitosta eivätkä pidä sitä työnä. Kampanjamme ilmentää tätä eetosta ja korostaa sitoutumistamme tarjota aitoa makua, kulinaarisia innovaatioita ja erilaisia ​​korkealaatuisia tuotteita, jotka voivat antaa kuluttajille mahdollisuuden kokeilla ja tutkia luottavaisesti joko keksiäkseen perinteistä reseptiä uudelleen tai luodakseen täysin uuden kulinaarisen ilmaisun. .

Brändielokuva julkaistaan ​​Pan-Intiassa useilla kielillä, mukaan lukien englanti ja kansankielet. Tv-näkyvyyden lisäksi pyrimme tavoittamaan kohdeyleisömme myös printtien ja hindinkielisten elokuvien sekä alueellisten elokuvien kautta.

Yleisön tavoittaminen digitaalisen kautta on meille tärkeää, kun otetaan huomioon muuttuvat median kulutustottumukset, joita hyödynnetään läsnäololla OTT-alustoilla, Googlessa ja muissa sosiaalisissa verkostoissa. Lisäksi esittelemme tänä vuonna MasterChef Intian, koska brändin ja alustan yhteinen synergia on luonnollista.

Samankaltaiset artikkelit