ASDC National Automobile Olympiadin toinen painos päättyy opiskelijoiden monipuoliseen osallistumiseen

The final event ceremony took place in AKG Engineering College, Ghaziabad.

Automotive Skills Development Councilin (ASDC) järjestämän ASDC National Automobile Olympiadin toinen versio päättyi virallisen ilmoituksen mukaan menestyksekkäästi yhteistyössä CBSE:n (Central Board of Secondary Education ja NPOCA) kanssa – National Program on Career Awareness. ilmoitus.

Tapahtuman viimeinen seremonia pidettiin AKG Engineering Collegessa, Ghaziabadissa. Tämän kilpailun tarkoituksena oli herättää koululaisten kiinnostus autoteollisuutta kohtaan ja tarjota heille edistyksellistä tietoa. Ravindra Pal Singh, yhteinen sihteeri (Skill Education), CBSE, osallistui tapahtumaan päävieraana.

Viranomaiset väittävät, että olympialaisiin osallistui monia 6-12 luokkien opiskelijoita eri puolilta Intiaa. Ryhmässä 1 (luokat 6-8) voittajaksi nousi Saketh Sandeep, jonka ensimmäinen sija Hiral Sharma ja toinen Ishan Snehi. Ryhmässä 2 (luokat 9 ja 10) Rudra Raju varmisti ensimmäisen sijan ja Divyajyoti Senapati ja Mayank Kumar Rai toisella ja kolmannella sijalla. Ryhmässä 3 (luokat 11 ja 12) Souhardya Roy varmisti ensimmäisen sijan tässä luokassa, kun taas Anuj Bhattacharya ja Ayushman Saho voittivat toisen ja kolmannen sijan.

”Autoolympialaiset kasvattavat nuoria lahjakkuuksia ja syttyvät opiskelijoiden keskuudessa intohimoa alaa kohtaan. Edistämällä taitoja ja kiinnostusta autoalan uraa kohtaan nuoresta iästä lähtien se auttaa rakentamaan ammattitaitoisten ammattilaisten putkia pitkällä aikavälillä. Tämänkaltaiset teollisuuden ja korkeakoulujen aloitteet ovat elintärkeitä alan edistämiselle”, CBSE:n yhteinen sihteeri (Skill Education) Ravindra Pal Singh sanoi.

Samankaltaiset artikkelit