5 suurta taloudellista muutosta, jotka tulevat voimaan tänään

Financial rules, money, gas prices, lpg, cng, png, echallan, laptop import, import, electronics import, LIC Policy, lic, Transaction Fees, transaction, november 1

Joka kuukausi ensimmäisenä julkistetaan uudet taloussäännöt, joita tulee noudattaa. Tästä syystä myös 1. marraskuuta tulee voimaan useita ohjeita. Nämä ohjeet voivat olla uusia tai päivitettyjä, ja ne ovat sovellettavissa tavallisen ihmisen elämään.

On tärkeää tietää nämä uudet säännöt, jotka tulevat voimaan tästä päivästä eli 1.11.2023 alkaen. Osa ohjeista on alla mainittuja:

: Joka kuukauden ensimmäisenä päivänä CNG:n (Compressed Natural Gas), LPG:n (Liquid Petrole Gas) ja PNG:n (putkikaasu) hinnat tai hinnat julkistetaan ja ne pysyvät ennallaan koko kuukauden ajan.

: National Informatics Centerin (NIC) mukaan yritysten, joiden arvo on vähintään 100 miljoonaa ₹, on lähetettävä GST-hakunsa e-challan-portaaliin seuraavien 30 päivän kuluessa.

: Hallitus asetti välittömät rajoitukset seitsemän tuotteen, kuten kannettavien tietokoneiden, henkilökohtaisten tietokoneiden (PC) ja HSN 8741 -luokiteltujen tablettien tuontiin 3. elokuuta. Näiden rajoitusten täytäntöönpanoa kuitenkin lykättiin 31. lokakuuta, joka on tänään. Ennen kuin muita käytäntömuutoksia on ilmoitettu, luvan saaminen näille seitsemälle tuotteelle edellyttää voimassa olevaa ”Licensed for Restricted Imports” -lisenssiä.

: 31. lokakuuta on viimeinen päivä vanhentuneen LIC-käytännön avaamiselle.

: Bombay Stock Exchange (BSE) aikoo nostaa osakejohdannaissegmentin transaktiomaksuja. BSE ilmoitti tästä päätöksestä 20. lokakuuta.

Samankaltaiset artikkelit