Mitä huhtikuun FII-keräystiedot Nifty- ja toimialaindeksistä kertovat toukokuun sarjasta markkinoilla? – CaFE Invest News

Key levels to watch for may expiry

Kirjailija: Anand James

83 %:n Nifty's rollover huhtikuussa oli suurempi kuin kolmen kuukauden keskiarvo, kun taas Banknifty's rollover 79 %:lla oli pienempi kuin sama mittari. Osakefutuurien määrä nousi viime kuussa enemmän kuin kolmen edellisen kuukauden keskiarvo.

Teollisuussijoittajien hallussa on 22 % markkinoiden laajuisesta indeksifutuuripositiosta ja 38 % sijoittajien sijoituksista indeksifutuurisegmentissä pitkiä sijoituksia verrattuna indeksifutuurien kokonaispositioon. Eniten rullat olivat kemianteollisuudessa, sementissä, kiinteistöalalla, autolla, kulutustavarateollisuudessa ja terveydenhuollossa, ja näistä sektoreista Sementti, Auto ja terveydenhuolto ovat ylittäneet edellisen kolmen kuukauden keskiarvoa.

Pankkiosakkeet vaikuttivat Niftyn nousuun eniten 207 pisteen panoksella. Seuraavaksi tulevat metallit, televiestintä ja auto 164 pisteen yhteispanoksella. Niftyn vetäneet alat ovat IT, öljy ja kaasu sekä infra, joiden yhteenlaskettu panos on 140 pistettä.

Metalliindeksi nousi 11,9 % huhtikuussa, jota seurasivat Realty ja Media 6,9 % ja 5,16 % nousulla. Suurista toimialaindeksistä vain Nifty IT kirjasi laskun.

Perjantain syvät leikkaukset vievät kaiken positiivisuuden, jonka torstain jyrkkä nousu oli tuonut eteenpäin. Emme kuitenkaan ole vakuuttuneita siitä, että meidän pitäisi vaihtaa uudelleen 23200-näkymästä 20300-näkymään.

Ensinnäkin VIX on lähellä 10:tä, eikä se takaa valtavaa kaupankäyntialuetta tai suuria heilahteluja, jotka voisivat viedä suuntaa. Vielä tärkeämpää on, että suunnatut liikkuvat ilmaisimet ovat pehmenneet, mikä vahvistaa VIXin signaaleja.

Perjantain syksy on kieltäytynyt taivuttamasta miinus DI:tä takaisin ylös, mikä viittaa siihen, että laskumomentti puuttuu, vaikka viikon loppu viittaa toisin. Olemme taipuvaisia ​​antamaan enemmän painoarvoa ADX:n signaaleille ja pysymään sivussa.

Kauppiaat kuitenkin löytävät mahdollisuuksia, sillä näemme Niftyn heilahtelevan noin kolme prosenttia, mutta vähemmän todennäköisesti enää 22300:n kummallakin puolella ilman nousua mihinkään suuntaan noin viikon ajan.

Samankaltaiset artikkelit