Dorseyn johtama Block nostaa vuoden 2023 tulosnäkymää toisen vuosineljänneksen päihittämisen jälkeen

Jack Dorsey, chairman, Block, said the company remains focused on expanding its international presence

Block Inc raportoi toisen vuosineljänneksen liikevaihdon noususta torstaina, kun Jack Dorseyn johtaman fintech-jättiläisen maksumäärät kestivät kovaa taloudellista taustaa vasten. Yhtiö raportoi nettoliikevaihdosta 5,53 miljardia dollaria kesäkuussa päättyneen kolmen kuukauden aikana, kun se vuotta aiemmin oli 4,4 miljardia dollaria, mikä ylitti Refinitivin arviot.

Fintech, joka tarjoaa kauppiaille maksupalveluita ja sovellusta, jonka avulla ihmiset voivat käydä kauppaa kryptovaluutoilla, kertoi, että neljänneksen bruttovoitto kasvoi 27 prosenttia ja oli 1,87 miljardia dollaria. Se myös tarkisti tulosennustettaan ennen korkoja, veroja ja poistoja vuodelle 2023 1,5 miljardiin dollariin aiemmasta 1,3 miljardin dollarin ennusteesta.

Cash App, yhtiön tärkein verkkomaksupalvelu, kasvatti bruttovoittoa 37 prosenttia 968 miljoonaan dollariin, kun taas sen Square-liiketoiminnan bruttovoitto oli 888 miljoonaa dollaria, 18 prosenttia enemmän kuin viime vuonna. Blockin puheenjohtaja Jack Dorsey sanoi, että yhtiö keskittyy edelleen kansainvälisen läsnäolon laajentamiseen, mutta pyrkii edelleen hillitsemään kustannuksia, mukaan lukien osakeperusteisten korvausten tarkastelu.

”Tämä on johtanut siihen, että olemme hidastaneet rekrytointivauhtiamme ollaksemme kohdennettuja kriittisiin rooleihin ja keskittyäksemme enemmän suorituskyvyn hallintaan”, Dorsey sanoi tuloskyselyssä. Oikaistulla perusteella Block tienasi 39 senttiä toisella neljänneksellä, mikä ylitti analyytikoiden arviot 36 sentistä Refinitiv IBES -tietojen mukaan.

Samankaltaiset artikkelit