Coinbasen tappio kapenee, liikevaihto kasvaa ennakoitua enemmän – Digital Transformation News

Reportedly, Coinbase’s shares have more than doubled this year

Coinbase Global Inc.:n kolmannen vuosineljänneksen tappio kaveni ja liikevaihto kasvoi ennustettua enemmän, kun Yhdysvaltain suurin kryptopörssi yritti kestää alan laajuisen kaupankäynnin laskun.

Liikevaihto kasvoi 14 prosenttia 674 miljoonaan dollariin verrattuna Bloombergin kyselyyn tekemien analyytikoiden 654,7 miljoonan dollarin ennusteeseen. Kaupankäyntivolyymi oli 76 miljardia dollaria, mikä on pienempi kuin ennustettu 80,4 miljardia dollaria. Se oli 92 miljardia dollaria toisella neljänneksellä. Nettotappio supistui 2,3 miljoonaan dollariin vuoden takaisesta 545 miljoonasta dollarista, pörssi sanoi osakkeenomistajan kirjeessä torstaina. ”Vaikka vähittäismyyntikorkojen nousu on saattanut pelastaa päivän kolmannella vuosineljänneksellä, taustalla olevat perustekijät COINissa heikkenevät edelleen”, Dan Dolev, Mizuhon analyytikko, jolla on Coinbasessa ”heikompi” -luokitus, kirjoitti huomautuksessa.

Coinbase hyötyi osittain suuremmasta yhteistyöstä Circlen kanssa USDC-stablecoinissa, joka ansaitsi enemmän korkotuloja varannoistaan ​​nousevien korkojen ansiosta. Se oli edelleen seitsemäs peräkkäinen neljännesvuosittainen tappio kryptokurssien romahduksen seurauksena vuoden 2021 lopun huipuista. Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitea haastoi yrityksen kesäkuussa oikeuteen väitetysti laittoman pörssin, välittäjän ja selvitystoimiston johtamisesta. ”Nettotappiot minimoitiin, mikä tukee konsensusta vakaasti positiivisesta vuoden 2023 oikaistusta Ebitdasta”, Bloomberg Intelligence -pankkien analyytikko Paul Gulberg sanoi. ”Kauppa oli vaikeuksia, mutta tilaustuloja johti parempi stablecoin-tulo.”

Kaupankäyntivolyymin vähentyessä Coinbasen toimitusjohtaja Brian Armstrong on pyrkinyt tarjoamaan erilaisia ​​palveluita asiakkaille, mukaan lukien niille, jotka haluavat tarjota pörssirahastoja, jotka sijoittavat suoraan Bitcoiniin. Yhtiö laajentaa myös johdannaisliiketoimintaansa antamalla vaatimukset täyttävien yhdysvaltalaisten asiakkaiden käydä kauppaa kryptofutuureilla ensimmäistä kertaa tällä viikolla suoraan sen kautta.

”On selvää ja selvää, että sijoittajat haluaisivat saada pääsyn kryptovalvontaan”, talousjohtaja Alesia Haas sanoi ETF:istä Bloomberg Televisionin haastattelussa. ”Uskomme, että se tulee lisäämään markkinoita, uskomme tämän tuovan lisää pääomaa markkinoille.” Yhtiö ei aio tehdä ”merkittäviä” muutoksia kuluihinsa kuluvalla vuosineljänneksellä, Haas sanoi.

Coinbasen sijoittajien kanssa käydyn puhelun aikana Haas sanoi, että yritys jatkaa maksurakenteiden kokeilua ja saattaa tutkia maksujen eriyttämistä kolikoiden ja maantieteellisten alueiden välillä. Yhtiö on säätänyt palkkioita aiemmin. ”Jatkamme hinnoittelumalliemme kokeilua, ja hintamuutokset voivat vaikuttaa tuleviin vuosineljänneksiin”, Haas sanoi puhelussa. Coinbasen osakkeet ovat yli kaksinkertaistuneet tänä vuonna, mikä seuraa Bitcoinin nousua, jota suurelta osin vauhdittavat odotukset, joita SEC allekirjoittaa ETF:issä tulevina kuukausina. Osake laski noin 4,3 % myöhäisessä kaupankäynnissä.

Samankaltaiset artikkelit